Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Καλός ο ΠΑΣ "πάτησε" τη Λαμία και δεν κέρδισε από ατυχία


Ο ΠΑΣ όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία


Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο β’ ημίχρονο, ικανοποίησε τον Πετράκη και τους φιλάθλους. Απλά από καθαρή ατυχία δεν πήρε τη νίκη, αφού προηγούνταν 2-1 με ανατροπή, αλλά στο 96’ η Λαμία ισοφάρισε σε 2-2.
Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, όσο η καλή εικόνα του «Άγιαξ».

Το ματς ξεκίνησε με τη Λαμία να είναι καλύτερη, που κατάφερε να προηγηθεί με τον Βασιλαντωνόπουλο στο 9ο λεπτό. Μέχρι το 25’ η Λαμία είχε τον έλεγχο του αγώνα και είχε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Όμως από το 25’ ο ΠΑΣ άρχισε να ισορροπεί το παιχνίδι και από στην επανάληψη νίκησε κατά κράτος την αντίπαλη ομάδα. Έκανε την ανατροπή σε 1-2 με δύο καταπληκτικά γκολ του Βιδάλ στο 51’ και του Κόντε στο 67’ και θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη αν αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Η Λαμία στις καθυστερήσεις και στην εκπνοή του αγώνα στο 95’ ισοφάρισε 2-2 με τον Ασίγκμπα σε μια ανύποπτη στιγμή.

Ο ΠΑΣ παρουσιάστηκε βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο ματς με την ΑΕΛ. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκε κανονικά ο Κόντε που έβαλε πολλά δύσκολα προβλήματα στον προσωπικό του αντίπαλο Πλιάτσικα. Μερικές φορές οι παίκτες της Λαμίας και ειδικά οι Πλιάτσικας, Μπλάζιτς κατέφυγαν σε σκληρά μαρκαρίσματα για να κρατήσουν τον Ισπανό, που από ένα σημείο και μετά, αφού χτύπησε στο χέρι, έδειξε να εκνευρίζεται. Το ότι χρησιμοποιήθηκε ο Κόντε, σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια διαφαινόμενη μεταγραφική πρόταση.

Να σημειωθεί ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται ο Καστίγιο από την Ονδούρα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον ΠΑΣ. Αναμένεται μια ακόμα μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Στο α’ ημίχρονο ρέφερι ήταν ο Καλύβας και στην επανάληψη ο Κουρλός, με βοηθούς τους Μπύρο και Κολοκώτσιο, όλοι του συνδέσμου Ευρυτανίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Σκόνδρας, Γώγος, Μπουκουβάλας, Κακούμπα, Ντόλοβατς, Κάστρο, Νικολιάς, Λιάσος, Γιάκος, Λουκίνας. Στο β’ ημίχρονο Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Βιδάλ (86’ Βασιλάκης), Κιούζικ, Σιόντης, Λίλα, Κόντε, Ξύδας.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Βάντερσον Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μπουλούλης, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγκούνης, Τσούκαλης, Μπούτνικ. Σταδιακά στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι Αντρόνικ, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Επστάϊν, Σαράνοφ, Παπαργυρίου, Πλιάτσικας, Λαμπρόπουλος, Κωστίκας.