Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Πάλι στο προσκήνιο το σήριαλ μεταγραφής του Κόντε


Νέο μεταγραφικό σήριαλ με τον Πέδρο Κόντε. Που θα πάει τελικά;

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το γνωστό σήριαλ με την επικείμενη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο του ΠΑΣ, καθώς συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από την Κολομβία, ότι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.
Σύμφωνα με αυτές τις πηγές, μία είναι η Ατλέτικο Νασιονάλ, η οποία κατέκτησε το Απερτούρα και με αυτόν τον τίτλο θα ριχθεί σύντομα στη «μάχη» του Κλαουζούρα. Η άλλη για την οποία γίνεται λόγος είναι η  Τζούνιορ Ντε Μπαρανκουίγια που τερμάτισε στην 5η θέση του πρώτου «μισού» της σεζόν.

Τα σενάρια ενισχύθηκαν περισσότερο από την απουσία του Ισπανού επιθετικού από τις τελευταίες προπονήσεις, ενώ παράλληλα και η ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος, προσπαθώντας να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, είτε σε αυτές τις ομάδες, είτε κάπου αλλού. Το βέβαιο είναι ότι κάτι γίνεται με τον Κόντε και στο προσκήνιο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα ή ομάδες του εξωτερικού που εξετάζονται. Αν πραγματικά υπάρχουν προτάσεις από την Κολομβία, δεν φαίνεται να συγκινούν και ιδιαίτερα τους Γιαννιώτες. Εκτός και αν οι οικονομικές προτάσεις είναι ισχυρές για να αλλάξουν τα δεδομένα. 

Δεν αποκλείεται για τον ικανότατο φορ να υπάρχουν προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα, καθώς αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Αν πραγματικά υπάρχει μεταγραφή Κόντε στα σκαριά, λογικά ο Ισπανός δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ευρυτανία. Το σήριαλ Κόντε απασχολεί τον κόσμο του ΠΑΣ εδώ και πολύ καιρό, πολλές ομάδες και κυρίως ο ΠΑΟΚ, φέρονταν ως υποψήφιες για να τον αποκτήσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Κόντε, δεν φαίνεται επηρεασμένος από όλα αυτά, καθώς στις προπονήσεις ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας. 

Η προετοιμασία από αύριο θα μπει σε άλλα επίπεδα, καθώς στο Καρπενήσι θα γίνει το βασικό στάδιο μέχρι 25 Ιουλίου. Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί με όλους τους παίκτες στην αποστολή και το απόγευμα θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Ευρυτανίας. Ο ΠΑΣ θα διαμείνει στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Λαμία.