Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Με γκολ του Νικολιά ο ΠΑΣ 1-0 τη Λάρισα στο Καρπενήσι


Οι παίκτες του ΠΑΣ στο ΔΑΚ Καρπενησίου στο φιλικό με την ΑΕΛ (ΦΩΤΟ Δ. Κολλημένος)


Με νίκη ξεκίνησε τον κύκλο των φιλικών αγώνων ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς κέρδισε 1-0 τη Λάρισα στο Καρπενήσι, εκεί που κάνουν προετοιμασία και οι δύο ομάδες. Το κερασάκι στην τούρτα από την εικόνα του φιλικού, ήταν το καταπληκτικό γκολ που σημείωσε ο Αλέξανδρος Νικολιάς στο 9ο λεπτό, όταν κεραυνοβόλησε στην κλειστή γωνία τον γκολκίπερ της ΑΕΛ Σουλούκο.
Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι με καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, που δεν ενδείκνυται για κριτική, αλλά περισσότερο ενδιαφέρει τους προπονητές για να έχουν την πρώτη εικόνα από τις ομάδες σε σχέση με την εξέλιξη της προετοιμασίας. Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό, λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι έγιναν πολλές αλλαγές και οι μηχανές των ομάδων είναι ακόμα «ακούρδιστες», αφού είναι στην αρχή το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Πετράκης, όπως είχαμε προαναγγείλει χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες και αυτό θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια. Ο Κόντε προφυλάχτηκε και είδε το ματς από τις εξέδρες, αφού ακόμα είναι υπό παραχώρηση, περιμένοντας πρόταση από κάποια μεγαλύτερη ομάδα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Μιχαήλ, Γώγος, Κακούμπα, Σιόντης, Λιάσος, Νικολιάς, Παπαδόπουλος, Γιάκος, Ξύδας. Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν οι Περιστερίδης, Λουκίνας, Κούζικ, Κάστρο, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Πήλιος, Σκόνδρας, Λίλα, Μπουκουβάλας, Ντόλοβατς. 

ΛΑΡΙΣΑ (Σωτήρης Σντωνίου): Σουλούκος, Καρανίκας, Μόρας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Πέτροβιτς, Ντέλετιτς, Μορσί. Αγωνίσθηκαν και οι Θεοδωρόπουλος, Σάχιτι, Γκοίκοβιτς, Γρομητσάρης, Κάσσος, Φρίουϊ, Μπάλας.