Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

Κλείνει στον ΠΑΟΚ ο Κόντε, ο ΠΑΣ ψάχνει για σέντερ φορ


Αναμένεται να κλείσει στον ΠΑΟΚ ο Πέδρο Κόντε

Ένα ραντεβού ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιώργο Χριστοβασίλη φαίνεται πως απομένει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΟΚ. 

Οι Θεσσαλονικείς, λόγω της παρουσίας του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και της επιθυμίας του Ευθύνη Κουλούρη να παραχωρηθεί ως δανεικός σε άλλη ομάδα, ψάχνουν για δύο επιθετικούς. 


Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σε όλα με τον Κόντε, ενώ παράλληλα για τον Τεέμου Πούκι φαίνεται πως είναι μικρή η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές (όπως παραδέχθηκε και ο μάνατζερ του Φιλανδού επιθετικού). 

Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με την άφιξη του κ. Σαββίδη αλλά και του Ραζβάν Λουτσέσκου, με το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο και στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ που αποτελεί τον μεγάλο «ασπρόμαυρο» στόχο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr


ΣΗΜΕΙΩΣΗ gianninasports.gr Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο ΠΑΣ θα ψάξει στη μεταγραφική αγορά και για την απόκτηση σέντερ φορ από Ελλάδα και εξωτερικό. Κυρίως από το εξωτερικό, αφού δεν υπάρχουν ελεύθεροι παίκτες για αυτή τη θέση τώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.