Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Πέφτουν στα βαθιά για έναν δυνατό ΠΑΣ τη νέα σεζόν


Όπως αναμενόταν, ανακοινώθηκε χθες και επίσημα η συνέχιση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του Γιάννη Ταουσιάνη (βοηθό), Βασίλη Αλεξίου (γυμναστή). 

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Προχθές είχε ανακοινωθεί και η πρόσληψη για το τεχνικό τιμ του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου, καθώς είχε αποχωρήσει ο Χρήστος Τσελιόπουλος.
Όπως τονίσαμε χθες και προηγούμενες φορές, ο Πετράκης συμμετείχε στον προγραμματισμό της ομάδας και απόδειξη οι ευχαριστίες των παικτών προς αυτόν. Η επίτευξη της οριστικής συμφωνίας διαφάνηκε προχθές, όταν είχε προσληφθεί ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Πλαβούκος, με τις ευλογίες του Πετράκη. Ήταν δυνατόν προπονητής, χωρίς να έχει κλείσει συμφωνία για τη νέα σεζόν, να εγκρίνει την πρόσληψη συνεργάτη στο τεχνικό τιμ; Ασφαλώς όχι. Ο Πετράκης είχε κλείσει τη συμφωνία και γι’ αυτό έγινε αυτή η πρόσληψη. Κάτι που επιβεβαιώθηκε με την χθεσινή ανακοίνωση, για να σταματήσει και η φημολογία που υπήρχε τόσο καιρό, όσο το θέμα προπονητή ήταν ανοιχτό.

Από εδώ και πέρα θα «τρέξουν» περισσότερο οι εξελίξεις στον ΠΑΣ για τις μεταγραφές και την καλύτερη οργάνωση της προετοιμασίας. Ο Κρητικός τεχνικός είναι από 1/2/2014 στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις. Οπότε ρίχνεται κατευθείαν στα βαθιά, ξεκινώντας και επίσημα πλέον, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση, τον προγραμματισμό, με στόχο ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» να είναι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν και να έχει υψηλότερες βλέψεις από αυτές που είχε φέτος.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Χθες η ΠΑΕ ανακοίνωσε και πρώτα τρία φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο στάδιο προετοιμασίας. Στο διάστημα των προπονήσεων στο Καρπενήσι, θα γίνουν τρία φιλικά παιχνίδια και συγκεκριμένα: Την Τρίτη 17/7 με Λάρισα, την Παρασκευή 20/7 με Λαμία και την Πέμπτη 26/7 με τον Λεβαδειακό. Μετά την επιστροφή από την Ευρυτανία, θα ακολουθήσει το Σάββατο 4 Αυγούστου και ώρα 6 μ.μ. φιλικό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ανάλογα με την εξέλιξη της προετοιμασίας, θα γίνουν ακόμα 2-3 φιλικά παιχνίδια, με ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής. Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 30 Ιουνίου, όπου θα αρχίσουν οι ιατρικές εξετάσεις και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου θα γίνει η πρώτη προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ


Στα μεταγραφικά, συνεχίζονται οι επαφές με παίκτες του εξωτερικού για να καλυφθούν καίριες θέσεις στο κέντρο και στην επίθεση. Είναι κλεισμένοι ήδη δύο ξένοι παίκτες, αλλά θα ανακοινωθούν αργότερα και στην ομάδα προσπαθούν να μη διαρρεύσουν τα ονόματά τους, για ευνόητους λόγους.  Για τον Κόντε, πληροφορίες από Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά στον ΠΑΣ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πρόταση. Αν φύγει ο Ισπανός σε άλλη ομάδα, τότε ο «Άγιαξ» στις μεταγραφές θα αναζητήσει και απόκτηση σέντερ φορ.