Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

"Βάλτωσε" τελευταία η μεταγραφή του Κόντε στην Αραβία


Δεν υπήρξε τελευταία καμία εξέλιξη στην φημολογούμενη μεταγραφή του Πέδρο Κόντε στην Αραβία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σε ομάδα του εξωτερικού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Θοδωρής Μπέριος, που είναι σε διαδικασία οικιοθελούς αποχώρησης από τον ΠΑΣ και αναμένεται να επισημοποιηθεί η κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου.
Όπως τονίσαμε και χθες, από πέρσι ήταν δυσαρεστημένος που δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, ενώ δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γιάννη Πετράκης. Για τη θέση του Μπέριου στο κέντρο της άμυνας ο ΠΑΣ δεν θα κινηθεί στις μεταγραφές, ενώ έχει άλλα τρία στόπερ, τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Σκόνδρα, ενώ μπορεί να προωθηθεί και κάποιους από τους νέους παίκτες. 


Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε και χθες καμία εξέλιξη. Οι φίλαθλοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις μεταγραφές που υπάρχουν στα σκαριά, και όπως είχε διαρρεύσει, θα ανακοινωθούν αυτή την εβδομάδα, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Στασιμότητα υπάρχει και στο θέμα Κόντε. Γράφτηκαν ακόμα και λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει η μεταγραφή του Ισπανού φορ στη Σαουδική Αραβία, αλλά είναι ακόμα άγνωστη η ομάδα που έδειξε ενδιαφέρον! Ο Κόντε τέλος της εβδομάδας αναμένεται στα Γιάννινα και θα έχει καλύτερη ενημέρωση, αφού από την Παρασκευή θα αρχίσουν τα εργομετρικά.