Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Στασιμότητα σε όλα και ... ήρεμο Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ


Αυτή η εβδομάδα είναι κρίσιμη για το θέμα προπονητή στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (2/6/2018)

Στασιμότητα επικρατεί τόσο στο θέμα προπονητή όσο και στα μεταγραφικά του ΠΑΣ και όπως φαίνεται, οι όποιες εξελίξεις υπάρξουν μετατίθενται για την ερχόμενη εβδομάδα.
Τα μεταγραφικά, ασφαλώς δεν θα τελειώσουν άμεσα και θα απασχολήσουν τους φιλάθλους όλο το καλοκαίρι. Περισσότερο προέχει αυτές τις μέρες να κλείσει το θέμα προπονητή και να προχωρήσει καλύτερα ο σχεδιασμός. Και χθες έγιναν επαφές με τον Γιάννη Πετράκη από ανθρώπους του ΠΑΣ για να συνεχιστεί η συνεργασία και τη νέα σεζόν. Ο Κρητικός τεχνικός δείχνει ακόμα να το σκέφτεται, παρότι το κεφάλαιο ΠΑΣ είναι γι’ αυτόν το λαμπρότερο κομμάτι της καριέρας του και γι’ αυτό θα χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος που θα κλείσει οριστικά το θέμα.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και προχθές που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Αλέξη Μιχαήλ, αυτός στις δηλώσεις του έκανε αναφορά και στον κ. Πετράκη που συγκατάνευσε να γίνει η ανανέωση. Ο έμπειρος τεχνικός έχει ανοιχτούς διαύλους με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακόμα και σε περιόδους που μιλούσε με τον Απόλλωνα ή φέρονταν ότι αποτελούσε εναλλακτική λύση για τον Παναθηναϊκό σε περίπτωση που ναυαγούσε η περίπτωση Δώνη. Γι’ ατό υπάρχει η αισιοδοξία στις τάξεις της τοπικής ομάδας ότι θα δώσει θετική απάντηση τις επόμενες μέρες. Αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία, τότε θα ψάξουν για τον αντικαταστάτη του και θα δρομολογηθούν εξελίξεις για τη μετά Πετράκη εποχή.

Ο ΤΣΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Πλην του Πετράκη θα αναζητηθεί και νέος προπονητής τερματοφυλάκων, αφού ο Χρήστος Τσελιόπουλος που ήταν στην ομάδα τα τελευταία έξι χρόνια, θα μετακομίσει στον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα χθες έδωσε στη δημοσιότητα την εξής δήλωση: «Υπερήφανος και ευλογημένος που υπηρέτησα ένα σύλλογο με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με απόλυτο σεβασμό και απεριόριστη εκτίμηση προς όλους εσάς που αποτελείτε κομμάτι της ιδέας του ΠΑΣ Γιάννινα, θέλω να εκφράσω ολόψυχα ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήμουν μέλος της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ευγνωμονώ το ποδοσφαιρικό τμήμα, τους συνεργάτες, τους προπονητές και την οικογένεια Χριστοβασίλη για όσα μου προσέφεραν στην κοινή μας πορεία. Με σεβασμό Χρήστος Τσελιόπουλος».

ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στα μεταγραφικά έχει ξεκαθαρίσει για το τι παίκτες θέλουν και ψάχνουν για αριστερό αμυντικό, δύο χαφ και δύο πλάγιους επιθετικούς. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις παικτών που αξιολογούνται, κυρίως από το εξωτερικό. Υπάρχουν ακόμα χρονικά περιθώρια και δεν θέλουν να κάνουν βιαστικές κινήσεις. Οι προβολείς αναζήτησης είναι σε αγορές του εξωτερικού και όχι στην Ελλάδα. Χωρίς να σημαίνει, ότι αν βρουν και εδώ κάποια άλλη αξιόλογη περίπτωση, δεν θα προχωρήσουν για το κλείσιμο συμφωνίας.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗ

Ο 17χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Θοδωρής Βενετικίδης περιμένει κάλεσμα από τη Γιουβέντους. Ο νεαρός πορτιέρο έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν σε Εβερτον και Μπολόνια και ψάχνει ομάδα στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportime, ο Βενετικίδης βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους που τον παρακολούθησε στο Viareggio Cup που είχε διοργανωθεί πέρσι στην Ιταλία και η «Κυρία» είχε πειστεί από τις ικανότητες του. Ο 17χρονος γκολκίπερ περιμένει απλά μια ειδοποίηση για να ταξιδέψει στο Τορίνο και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα καρπωθεί με 500.000 ευρώ!