Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Για Αραβία τραβάει ο Κόντε, για τα Γιάννινα ο ...αντι-Κόντε!


Τη συμφωνία με τρεις ξένους παίκτες προσπαθεί να κλείσει ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήρεμα αναμένεται να περάσει και αυτό το Σαββατοκύριακο στον ΠΑΣ, το τελευταίο των διακοπών για τους παίκτες του «Άγιαξ», αφού την άλλη Παρασκευή θα αρχίσουν τα εργομετρικά και οι ιατρικές εξετάσεις.
Ο χρόνος από Δευτέρα αρχίζει και μετρά αντίστροφα, καθώς είναι η τελευταία εβδομάδα πριν από την πρώτη συγκέντρωση. Θα είναι μια εβδομάδα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο ΠΑΣ θα ανακοινώσει τρεις μεταγραφές, ήτοι σέντερ φορ για τη θέση του Κόντε που κλείνει στην Αραβία, αριστερό αμυντικό και κεντρικό χαφ.

Και οι τρεις αυτοί παίκτες είναι από το εξωτερικό, οι συζητήσεις είναι στο τελικό στάδιο και αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές. Οι τρεις αυτοί παίκτες, που τα ονόματά τους για ευνόητους λόγους κρατούνται μυστικά από την ΠΑΕ, θα κληθούν τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και στη συνέχεια να έρθουν στα Γιάννινα για να τακτοποιηθούν  και τα άλλα θέματα με τη διαμονή τους. Αριστερό μπακ και χαφ έψαχναν από καιρό. 

Η αγορά σέντερ φορ προέκυψε τον τελευταίο καιρό, που το όνομα του Πέδρο Κόντε βρίσκεται στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος. Και όταν ακόμα ο ΠΑΟΚ έδειχνε αναποφάσιστος για τον Ισπανό, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα, στον ΠΑΣ ήδη είχαν ξεκινήσει το ψάξιμο για σέντερ φορ. Πιστεύοντας ότι ένας τέτοιος παίκτης της αξίας του Κόντε, σε καμία περίπτωση δεν επρόκειτο να μείνει στο ράφι. Το μπάσιμο του ΑΠΟΕΛ αλλά και ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, δικαίωσε τις προσδοκίες των παραγόντων της τοπικής ομάδας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε ο «αντι-Κόντε» που θα ανακοινωθεί μόλις κλείσει η συμφωνία για τον Ισπανό με τους Άραβες. Μάλιστα θα είναι και στην πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα γίνει με κάθε επισημότητα την άλλη Δευτέρα 2 Ιουνίου, όπου θα γίνει και ο Αγιασμός με την παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων τοπικών αρχών. Με τις τρεις αυτές μεταγραφές, που είναι στα σκαριά και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, κατά 80% θα έχει διαμορφωθεί το ρόστερ της νέας σεζόν. 

Όσο για τον Πέδρο Κόντε, σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο με ομάδα της Αραβίας (στα Γιάννινα λένε ότι δεν είναι η Αλ Νασρ) και αναμένεται σύντομα να κλείσει η συμφωνία. Βέβαια στα μεταγραφικά πάντα υπάρχουν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές και τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Το βέβαιο είναι ότι αναμένεται  από μεθαύριο μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα με ανακοινώσεις και νέα πρόσωπα στα Γιάννινα. 

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όταν οριστικοποιηθεί το πλάνο για το πώς θα γίνει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας τη νέα σεζόν 2018-19, τότε θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια διαρκείας, που ουσιαστικά είναι έτοιμα προς διάθεση. Απλά θέλουν να ξέρουν τον οριστικό αριθμό των ομάδων και των αγώνων που θα γίνουν για να καθορίσουν και τις τιμές, με πρόθεση να είναι χαμηλότερες από πέρσι.