Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και τον Λουκίνα της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Ο Γιάννης Λουκίνας στα γραφεία του ΠΑΣ με τον Δημήτρη Νιαρχάκο


Ο Γιάννης Λουκίνας της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας είναι η 3η μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τους Στέφανο Σιόντη και Γιώργο Παμλίδη. Φέτος στην Α. Ε. Καραϊσκάκης είχε 29 συμμετοχές και 11 γκολ στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Παλιότερα αγωνίστηκε Πανιώνιο, Καλλονή, Ρουφ, Νίκη Βόλου, Φωκικό Άμφισσας, Χανιά και Ηρακλή. Στον ΠΑΣ υπέγραψε διετές συμβόλαιο.


Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις

Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιάννη Λουκίνα. Ο Γιάννης έχει παίξει στις ομάδες του Πανιωνίου, της Καλλονής, των Χανίων, του Ηρακλή και της ΑΕ Καραϊσκάκης. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 25 και υπέγραψε για 2 χρόνια.

Ο Γιάννης με τον ερχομό του στην ομάδα δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη συνεργασία με την ομάδα του ΠΑΣ, θέλοντας να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, τον προπονητή της ομάδας κ.Πετράκη και τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο. Είναι τιμή μου να παίζω για μία ομάδα σαν τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ιστορία που έχει, και περιμένω το ντεμπούτο μου στο Ζωσιμάδες για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό.»