Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Ο ΠΑΣ "τσεκάρει" και τον Θεολόγου της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Αριστερά ο Παντελής Θεολόγου σε μονομαχία με παίκτη της Παναχαϊκής. Στην Άρτα φημολογείται ότι τον θέλει ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί να έχει φουντώσει η μεταγραφολογία στον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού στους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους φέρεται και ο Παμλίδης της Κέρκυρας, αλλά στην ΠΑΕ δεν βιάζονται να κλείσουν από τώρα παίκτες.
Όπως λένε μέσα από την ομάδα, θα πρέπει να γίνει καλό «κοσκίνισμα» όλων των περιπτώσεων, για να βρεθούν αυτοί που θα βοηθήσουν, θα κάνουν τη διαφορά και υα ταιριάζουν με το προφίλ της ομάδας.

Ο ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια έχει μια συγκεκριμένη μεθοδολογία και φιλοσοφία στα μεταγραφικά. Δεν τον ενδιαφέρουν μόνο τα ονόματα και τα βιογραφικά, αλλά θέλει φιλόδοξους παίκτες που θα αρπάξουν τις ευκαιρίες που θα τους δώσει ο Πετράκης. Σε αυτό θα γίνει μια παρέκκλιση μόνο για φέτος, αφού στα πλάνα είναι να αποκτηθούν και ορισμένοι έμπειροι παίκτες, με ποιότητα, γιατί η ομάδα φέτος έδειξε ελλείψεις και αδυναμίες που θα αντιμετωπισθούν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό που γίνεται τώρα. 

Πολλοί συνεργάτες της διοίκησης και φίλοι της ομάδας που επικοινώνησαν πρόσφατα με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη, τη μέρα της γιορτής του, διαβεβαίωσε σε όλους ότι θα γίνουν οι μεταγραφές στην ώρα τους και ότι έχουν όλοι γνώση του τι πρέπει να γίνει. Συνεπώς το μεταγραφικό κομμάτι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στην Άρτα φημολογείται ότι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ είναι και ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός της Α. Ε. Καραϊσκάκης Παντελής Θεολόγου που φέτος με την αρτινή ομάδα έχει 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Μάλιστα είναι και ηπειρώτης στην καταγωγή, από το Σούλι Παραμυθιάς.

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ

Από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λαμία, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Ο Πετράκης εξήγησε χθες στους παίκτες ότι δεν πρέπει να χαλαρώσουν, επειδή δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος. Τουναντίον θα πρέπει να προσέξουν πολύ στα δύο τελευταία παιχνίδια με Λαμία (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) για να κερδίσουν τις τελευταίες εντυπώσεις, που είναι και καταλυτικές. Ο Κρητικός τεχνικός και στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Λάρισα, είδε την ομάδα του να δημιουργεί ευκαιρίες και να μη μπορεί να σκοράρει και πάνω σε αυτό το θέμα προσπαθεί να βρει λύσεις, διαμορφώνοντας ανάλογα το σχήμα και τη διάταξη. Επιστρέφει ο Αποστολόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

5 ΕΥΡΩ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Από χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή ανάμεσα στην Λαμία και τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή. Η ΠΑΕ Λαμία ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι η τιμή προπώλησης για τις κερκίδες 1,2, 5-17 είναι 5 ευρώ. Την ημέρα της αναμέτρησης η γενική είσοδος ορίζεται στα 10 ευρώ. Το ματς θα γίνει την Κυριακή 29 Απριλίου και ώρα 19.00 στο ΔΑΚ Λαμίας.