Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Με επτά απουσίες ο ΠΑΣ στο ματς με τον Απόλλωνα


Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ

Με πολλές απουσίες θα υποδεχτεί τον Απόλλωνα Σμύρνης ο ΠΑΣ, το εξ αναβολής παιχνίδι που θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 και ώρα 19.30.
Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μπέριος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς και οι τραυματίες Μπετρά, Ντόλοβατς, Σολτάνι, Νικολιάς.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ
Αποδεκατισμένη η ομάδα μας αλλά με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της εξαιτίας του εξ αναβολής αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα διεξαχθεί την Μ.Τετάρτη στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».
Με -7 παίχτες διαθέσιμους οι ομάδα μας, με τους BETRA, DOLOVAC, SOLTANI, ΝΙΚΟΛΙΑ τραυματίες, τους ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΠΕΡΙΟ τιμωρημένους και τον ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ επίσης τιμωρημένο αλλά αντιμετωπίζοντας και ένα μικροτραυματισμό..
Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα σήμερα είχε παιχνίδια περιορισμένου χώρου σε υποομάδες των 4 και 6 ατόμων και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές μας είχαν διπλό παιχνίδι τεχνικής μετάβασης..
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.
Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας ότι το ωράριο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη Μ.Εβδομάδα θα είναι: Μ.Δευτέρα – Μ.Τρίτη 10:00 – 17:00 στα γραφεία της ομάδας στο Πανηπειρωτικό Στάδιο και τη Μ.Τετάρτη από τις 12:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα…
Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης υπάρχει γενική είσοδος 10€..