Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Εύλογη ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Απόλλωνα Σμύρνης


Το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα παίρνει ο Απόλλωνας Σμύρνης


Το παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλων Σμύρνης που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα το απόγευμα στα Ιωάννινα θα αναβληθεί μετά την απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για διακοπή του πρωταθλήματος.

Το κακό είναι πως οι δυο ομάδες μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης δεν γνώριζαν επίσημα τι θα γίνει έχοντας απλά την ανεπίσημη ενημέρωση πως το ματς θα αναβληθεί.
Ο Απόλλων Σμύρνης μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάλει κατά της Κυβέρνησης και της απόφασης που πάρθηκε λέγοντας πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Επίσης στην ομάδα της Ριζούπολης αναρωτήθηκαν ποιος θα τους αποζημιώσει καθώς ο Απόλλων Σμύρνης είναι η μοναδική ομάδα που ζημιώνεται απ' όλη αυτή την απόφαση.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ποιος θα μας αποζημιώσει κύριοι; Τελικά η μόνη ομάδα που πληρώνει ψυχολογικά και οικονομικά την απόφαση –που διαβάσαμε αλλά επισήμως δεν γνωρίζουμε περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ματς- είναι ο Απόλλων Σμύρνης.
Η ομάδα μας βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα Ιωάννινα για το προγραμματισμένο ματς με τον ΠΑΣ. Σε ένα ταξίδι για το οποίο χρειάστηκε να καταβληθούν χρήματα και που είμαστε εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να επαναλάβουμε στο μέλλον, χωρίς μάλιστα να γνωρίζουμε πότε.
Προφανώς κάποιοι για ακόμα μια φορά αδιαφορούν πλήρως για τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν με αποφάσεις τους. Αδιαφορούν για τη δική μας οικονομική αιμορραγία που οι ίδιοι κάνουν ακόμα μεγαλύτερη.
Αυτοί οι κάποιοι, που πήραν την απόφαση και ακόμα δεν έχουν κάνει τον κόπο να μας ενημερώσουν επίσημα, καλό θα είναι να μας πουν και ποιοι θα μας αποζημιώσουν. Ποιοι θα καλύψουν τα έξοδα που έκανε η ομάδα μας χωρίς κανέναν τελικά λόγο και αιτία. Προφανώς ουδείς θα μπει στον κόπο να μας απαντήσει καθώς ουδείς ενδιαφέρεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο".
ΠΗΓΗ: sport24.gr