Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

"Όλοι μαζί μπορούμε" λένε τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Τον κόσμο στο πλευρό της θέλει τώρα η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάλεσμα στον κόσμο των Ιωαννίνων και της Ηπείρου να στηρίξει την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ, με στόχο να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί.
Για τον λόγο αυτό έβαλε και στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» έβαλε γενική είσοδο 10 ευρώ για όλες τις θύρες (3, 4, 6, 9, 10) στη μικρή και μεγάλη σκεπαστή, εκεί δηλαδή που κάθεται η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών. Μόνο στις διακεκριμένες θέσεις των επισήμων και VIP τα εισιτήρια είναι 30 και 20 ευρώ αντίστοιχα. «Στους τελευταίους εντός έδρας αγώνες της ομάδας είναι σημαντικό όλοι να βρεθούμε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας, δίνοντας τους δύναμη στην προσπάθεια τους για την 5η θέση του πρωταθλήματος SuperLeague Σουρωτή Ελλάδας» τονίζει η σχετική ανακοίνωση και καταλήγει: «Όλοι μαζί στο πλευρό της ομάδας μας, όλοι μαζί στο στάδιο Ζωσιμάδες». Για τους μικρούς φίλους της ομάδας τα παιδικά εισιτήρια είναι 5 ευρώ. Αγωνιστικά με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται με καθημερινές πρωινές προπονήσεις η προετοιμασία του «Άγιαξ» με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Γιάννης Πετράκης προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα για να είναι περισσότερο παραγωγική η ομάδα και να βγαίνουν καλύτερη οι επιθέσεις στην αντίπαλη περιοχή, με στόχο να μπουν γκολ και να έρθουν νίκες. Παράλληλα ετοιμάζει τους παίκτες του και ψυχολογικά, τονίζοντας ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή γιατί και η αντίπαλη ομάδα δίνει τον δικό της μεγάλο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία. Και σε τέτοια παιχνίδια, μετρά η δύναμη, το πάθος και η αποφασιστικότητα. Πέρα από τη δυναμικότητα της ομάδας ποντάρουν και στη βοήθεια του κόσμου, που πάντα στα Γιάννινα στηρίζει τους παίκτες του ΠΑΣ. Σε φουλ ρυθμούς προπονούνται και οι Τζημόπουλος, Σολτάνι που προέρχονται από τραυματισμό. Οπότε για τον Πετράκη υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Δεν υπολογίζεται μόνο ο τιμωρημένος Μπέριος.

ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΤΡΑ

Από τη σκάρα συμπαίκτη του χτύπησε στο κεφάλι ο Μπετρά και χρειάστηκε να του βάλουν οι γιατροί δύο ράμματα στην πληγή. Είναι απλά ελαφρύ θλαστικό τραύμα και δεν τίθεται πρόβλημα συμμετοχής για το ματς με τον Απόλλωνα.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Το πάθημα του ΠΑΟΚ και οι περιπέτειές του λόγω του μηδενισμού του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, επειδή ένας ανεγκέφαλος πέταξε ρολό χαρτί στον Γκαρθία, θα πρέπει να γίνει μάθημα για όλες τις ομάδες και κυρίως για τους οπαδούς των, που πρέπει να δείχνουν καλή συμπεριφορά. Αυτό ισχύει και για τους φιλάθλους του ΠΑΣ, που ναι μεν σε γενικές γραμμές έχουν καλή συμπεριφορά, αλλά από μεμονωμένες ενέργειες με το άναμμα πυρσών και βεγγαλικών έστειλαν την ομάδα στον αθλητικό δικαστή. Και επειδή βιώνουμε μια περίεργη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου πιθανόν ο φετινός τίτλος να κριθεί με δικαστικές αποφάσεις, καλό είναι όλοι οι φίλαθλοι του ΠΑΣ να προστατέψουν την ομάδα με τη σωστή συμπεριφορά τους. Γιατί ακόμα και ένας αν ξεφύγει, μπορεί να τινάξει όλη την ομάδα στην αέρα και την προσπάθειά της να διεκδικήσει την 5η θέση. Δυστυχώς ο πειθαρχικός κώδικας δεν τιμωρεί τους παραβάτες της εξέδρας, αλλά τιμωρεί τις ομάδες που τις θεωρεί ότι έχουν αντικειμενική ευθύνη και ό,τι και αν κάνει ο κάθε φίλαθλος. Ας προσέχουμε για να έχουμε ομάδα, που λέει και το διαφημιστικό σλόγκαν.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Χτες η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε τον Γιάννη Παπαδόπουλο του συνδέσμου Μακεδονίας (Θεσσαλονίκης) ρέφερι του αγώνα ΠΑΣ – Απόλλων Σμύρνης που θα γίνει τη Δευτέρα 12/3 και ώρα 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Γεώργιος Κελαζόγλου (Χαλκιδικής). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας). Ο Παπαδόπουλος για πρώτη φορά θα σφυρίξει φέτος αγώνα του ΠΑΣ. Την περσινή σεζόν 2016-17 ήταν ρέφερι στα παιχνίδια ΠΑΣ - Ξάνθη 1-0 και ΠΑΣ - Λεβαδειακός 0-0.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ

Στο μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ΠΑΟΚ – ΑΕΚ διαιτητής ορίστηκε ο διεθνής Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, με βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα (Μεσσηνίας), Κωνσταντίνο Ποντίκη (Πρέβεζας). Στα υπόλοιπα παιχνίδια, οι ρέφερι που ορίστηκαν είναι: Πανιώνιος – Ατρόμητος Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), Λάρισα – ΑΟΚ Κέρκυρα Θάνος (Γρεβενών), Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Σκουλάς (Θεσσαλίας), Ξάνθη – Παναιτωλικός Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Λαμία – Λεβαδειακός Τζήλος (Λάρισας), Πλατανιάς – Ολυμπιακός Τζοβάρας (Φθιώτιδας), ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΟΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ

Χωρίς τον Γιάννη Κοντοέ που είναι τιμωρημένος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ τη Δευτέρα ο Απόλλων Σμύρνης. Επίσης από τη χτεσινή προπόνηση που έγινε υπό την επίβλεψη του Γιώργου Παράσχου απουσίασαν ο Σάββας Σιατραβάνης, ο οποίος παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού στη Θήβα (ΚΕΠΒ) προκειμένου να υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του και ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ NOVA Ο ΠΑΣ;

Φωτιά έχει πάρει και το τηλεοπτικό τοπίο τις τελευταίες μέρες, καθώς στη νέα σεζόν δεν θα ισχύσει η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, αλλά κάθε ομάδα θα κάνει τη δική της ξεχωριστή συμφωνία με το κανάλι (συνδρομητικό ή μη) που θα επιλέξει. Χτες έγινε γνωστό ότι ενδιαφέρθηκε και το κανάλι COSMOTEsport για να δείχνει αγώνες του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκας έχοντας επαφές με τη διοργανώτρια αρχή. Ασφαλώς στο παιχνίδι είναι και η NOVA που είχε όλα τα χρόνια τα αποκλειστικά δικαιώματα. Το που θα κλείνει η κάθε ομάδα, είναι άγνωστο και δεν υπήρξε καμία ακόμα επίσημη συμφωνία. Λογικό είναι το θέμα να απασχολεί και τον ΠΑΣ. Χτεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας SDNA ανέφερε ότι ο ΠΑΣ θα μείνει στη NOVA, μαζί με άλλες ΠΑΕ όπως ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Λάρισα, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, που φέρονται να συμφώνησαν με το κανάλι της Κάντζας. Επίσημα όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο και είναι ένα καυτό ζήτημα που θα παίξει προσεχώς.