Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Υπομονή από τους παίκτες του ζήτησε ο Πετράκης


Υπομονή και συγκέντρωση στα καθήκοντά τους ζητά από τους παίκτες ο Πετράκης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χθες έγινε πρωινή προπόνηση με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα μικρής διάρκειας, ενώ σήμερα υπάρχει το φιλικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Κέρκυρα.
Λόγω των λασπόνερων συντηρητικό πρόγραμμα έκανε ο Κόντε, περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Ο Πετράκης ζήτησε από τους παίκτες του να κάνουν υπομονή και να είναι πάντα αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα, ώστε όταν ακουστεί πάλι το σφύριγμα της σέντρας να είναι σε καλή κατάσταση.

Όσον αφορά τις εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο για να βρεθεί φόρμουλα για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αν και δεν ανακοινώθηκε κάτι επίσημα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΣ θα υπογράψει το χαρτί με τους όρους που έθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Το θέμα χειρίζεται ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης που διαμένει στην Αθήνα και είναι πιο κοντά στα κέντρα των αποφάσεων. Ωστόσο οι ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λάρισα, Ξάνθη και Παναθηναϊκός γνωστοποίησαν χθες ότι δεν υπογράφουν και δεν συμφωνούν με τους όρους Βασιλειάδη, κάτι που μπορεί να  πάει μετά το Πάσχα την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αφού ο υφυπουργός Αθλητισμού θέλει τη συναίνεση όλων των ομάδων. 

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε υπάρξει αισιοδοξία ότι στις 31 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι αγώνες, χθες με την άρνηση των τεσσάρων ομάδων να υπογράψουν, τα πράγματα περιπλέχτηκαν και πάλι. Ο κ. Βασιλειάδης είχε ζητήσει να υποβιβάζονται ομάδες που θα κάνουν οπαδοί των δύο φορές επεισόδια στην ίδια σεζόν, να αναλάβει τη φύλαξη των αγώνων σεκιούριτι και όχι η αστυνομία και να υπάρξει βελτίωση και διόρθωση των κανονισμών.

ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ

Για την αδειοδότηση στον ΠΑΣ έχουν και φέτος την απόλυτη σιγουριά ότι θα περάσει η ΠΑΕ με την πρώτη τις εξετάσεις, όπως και στα δύο προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι έχει τακτοποιημένα όλα τα θέματα που επιτάσσουν οι κανονισμοί της ΕΠΟ και της ΟΥΕΦΑ. Αυτό είχε τονίσει σε παλιότερες δηλώσεις του και ο πρόεδρος του «Άγιαξ».

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ο Διευθυντής του Τμήματος Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ Γιώργος Δημητρίου σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM δήλωσε και τα εξής: «Δεν προβλέπεται ουδεμία αλλαγή στον κανονισμό. Δεν ξέρω ποιος το αναπαράγει αυτό. Δεν υφίσταται, απαγορεύεται ρητά. Τα κριτήρια για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι δεδομένα. Για τις εγχώριες, προτείνουν οι λίγκες ποινές, στο πλαίσιο μιας κάποιας ελαστικότητας και από εκεί και πέρα επιβεβαιώνει η ΕΠΟ. Το συγκεκριμένο μοτίβο εξυπηρετεί κάποιους. Η Σούπερ Λίγκα, πάντως, έχει επιβεβαιώσει και πέρυσι και φέτος ότι επιθυμεί να παραμείνει η ποινή του υποβιβασμού. Η ΕΠΟ δεν μπορεί να παρέμβει σε αυτό. Η διαδικασία για τις αδειοδοτήσεις λήγει στις 31 Μαΐου και σε δεύτερο βαθμό, γιατί τότε θα πρέπει να σταλούν στην UEFA οι φάκελοι».

ΒΙΔΑΛ: ΕΥΓΝΩΜΩΝΩ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο Ιγκόρ Βιδάλ δείχνει πολύ ευχαριστημένος από τη διαμονή του στα Γιάννινα και σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο καλά λόγια έχει να πει για την όμορφη πόλη. Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής: «Τα Γιάννινα είναι η πόλη που με υποδέχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους εδώ, και εδώ κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο, δηλαδή να παίζω ποδόσφαιρο και να εκπληρώνω τα παιδικά μου όνειρα. Μεγάλη πόλη που θα μείνει πάντα στην καρδιά μου».

ΑΓΩΝΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΩΝ Ο ΜΑΝΘΑΤΗΣ

Χθες στην Ξάνθη η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Άγιο Μαρίνο  με γκολ που σημείωσαν οι Ανδρούτσος (2), Τσιμίκας, Βέργος. Σε ολόκληρο τον αγώνα αγωνίστηκε ο Γιώργος Μανθάτης του ΠΑΣ στη θέση του δεξιού χαφ, όπως και ο Ντίνος Μαυροπάνος της Άρσεναλ ως στόπερ. Η σύνθεση της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδας: Κότσαρης, Δεληγιαννίδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Νικολάου (46΄Χατζηδιάκος), Γαλανόπουλος (69’ Κωτσόπουλος), Καραχάλιος, Μανθάτης, Ανδρούτσος, Χατζηγιοβάννης (61’ Φασίδης), Βέργος.

ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ

Από λάθος μας γράψαμε ότι ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιώργος Γώγος κάθισε στον πάγκο της Εθνικής Νέων, αντί του ορθού Εθνικής Παίδων, η οποία έχασε 2-0 από την Ιταλία. Οι αγώνες της Παίδων γίνονται στην Πάτρα για την ενδιάμεση φάση (Elite Round) του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2018. Το επόμενο ματς είναι αύριο Σάββατο στις 4 η ώρα το απόγευμα στην Πάτρα με τη Γερμανία. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Γεωργόπουλος έχει 21 παίκτες στη διάθεσή του, μεταξύ αυτών ο Γιώργος Γώγος του ΠΑΣ και ο επίσης Γιαννιώτης παίκτης Γιώργος Βρακάς που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.