Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Ο ΠΑΣ ζητά να παίξει με Απόλλωνα πριν ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα


Νέα ανακοίνωση εκδόθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Με βραδινή ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα σημειώνει ότι το αναβληθέν παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να γίνει πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και όχι σε εμβόλιμη αγωνιστική, ή στο τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ

Στον απόηχο λοιπόν της διακοπής του Πρωταθλήματος κατόπιν απόφασης της Ελληνικής Κυβέρνησης, η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αρχικά θέλει να εκφράσει τη λύπη της για αυτή την εξέλιξη..
Δεν θα μπούμε στη διαδικασία σχολιασμού των γεγονότων μιας και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μία ομάδα που την αξία της τη δείχνει στα γήπεδα και μέσα από τους αγώνες και τις μάχες που δίνει τόσα χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σήμερα για άλλη μία φορά γίναμε μάρτυρες, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μίας κατάστασης η οποία μόνο απαξίωση φέρνει στο άθλημα και στους συμμετέχοντες του πρωταθλήματος αυτού.
Το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν έχουν δώσει δικαιώματα, ακυρώθηκε επίσημα στις 16.30 σήμερα το μεσημέρι μετά από πολύωρες διαβουλεύσεις για το αν θα γίνει η όχι, και εννοείται χωρίς να υπάρξει κάποια ενημέρωση για το τι μέλλει γενέσθαι και για το πρωτάθλημα αλλά και για τον αγώνα.
Η ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχοντας μία πορεία και ένα στόχο για το φετινό πρωτάθλημα, εάν και εφόσον συνεχιστεί, δε θα δεχτεί σε καμία περίπτωση το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης να διεξαχθεί εμβόλιμο ανάμεσα στις υπόλοιπες αγωνιστικές και η μόνη περίπτωση διεξαγωγής του θα είναι πριν την επανέναρξη ή μετά την τυπική λήξη του πρωταθλήματος.
Οτιδήποτε άλλο μετά τα τελευταία γεγονότα θα είναι καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος και του πρωταθλήματος κατ’ επέκταση.
Εν αναμονή λοιπόν των αποφάσεων θα ζητήσουμε και πάλι συγνώμη από ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ για την κατάντια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου…