Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Με αισιοδοξία και δύναμη ξεκίνησε η προετοιμασία του θρυλικού ΠΑΣ


Ο Απόστολος Σκόνδρας (αριστερά) διεκδικεί το βραβείο Best goal της 24ης αγωνιστικής


Ξεκίνησε από σήμερα Τρίτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 12 Μαρτίου στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Ο «Άγιαξ» θέλει να βελτιώσει την απόδοσή του, να είναι πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, κάνοντας τον υπέρτατο αγώνα στις τελευταίες έξι αγωνιστικές με στόχο την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Εγχείρημα δύσκολο, καθώς η τοπική ομάδα δεν έχει τις δυνατότητες προηγούμενων ετών, αλλά από τη στιγμή που είναι 2 βαθμούς διαφορά από την τελευταία θέση της πρώτης πεντάδας, θα δώσει τη μάχη με όλες τις δυνάμεις του και ό,τι  ήθελε προκύψει.

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μπέριου που είναι δηλωμένος να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω συμπλήρωσης 4 κίτρινων καρτών. Εντάξει είναι οι Τζημόπουλος, Σολτάνι που ήταν τραυματίες.

Η σημερινή προπόνηση έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ, ενώ το ίδιο θα γίνει και αύριο Τετάρτη όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 11 το πρωί. Το ματς με την Κέρκυρα αποτελεί παρελθόν και τα βλέμματα είναι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Αύριο Τετάρτη (7/3) θα γίνουν γνωστά και τα αποτελέσματα των διαγωνισμών MVP και Best goal, όπου αναμένεται το δεύτερο βραβείο να δοθεί στον Σκόνδρα, για το αριστοτεχνικό γκολ που σημείωσε στην Κέρκυρα. Ένα γκολ που είναι για Όσκαρ και όχι για τον εγχώριο διαγωνισμό του Best goal.