Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ο προβληματισμός του Πετράκη για τη σημερινή μάχη στο Αγρίνιο


Ο Γιάννης Πετράκης στην τελευταία προπόνηση με τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο


Πάνοπλος και με ανεβασμένη τη διάθεση ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 3 το μεσημέρι τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.
Στόχος είναι θετικό αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει σε τροχιά διεκδίκησης της 5ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Για να γίνει αυτό θα πρέπει σήμερα να μη χάσει και να δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο, αντέχοντας στην πίεση του αγώνα που είναι ντέρμπι δύο ιστορικών ομάδων της βορειοδυτικής Ελλάδας. Το μόνο που προβληματίζει τον Πετράκη είναι η παρατεταμένη αγωνιστική απραξία της ομάδας, αφού το τελευταίο επίσημο παιχνίδι ήταν με τον ΑΟΚ Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου στο νησί των Φαιάκων. Ένας σχεδόν μήνας χωρίς αγώνες είναι ένα θέμα που γεννά προβληματισμούς, αλλά οι κυανόλευκοι πιστεύουν ότι θα το ξεπεράσουν ανώδυνα, αν παίξουν με ψυχή, δύναμη και αποφασιστικότητα.


Θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σολτάνι, Ντόλοβατς, Μπετρά και ο τιμωρημένος με κάρτες Καρανίκας. Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο ΠΑΣ θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, στην άμυνα τους Σκόνδρα, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, αμυντικό χαφ τον Γαρουφαλιά, στην περιφέρεια από δεξιά τον Μπουκουβάλα, αριστερά τον Αποστολόπουλο, στο κέντρο τους Βιδάλ, Μανθάτη και στην επίθεση τους Κόντε και Γιάκο. Στην αποστολή είναι και οι Περιστερίδης, Λίλα, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Τσικάρσκι, Χέλκβιστ,  Νικολιάς.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα γνωστοποίησε ότι με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, απαγορεύεται κάθε μεμονωμένη ή οργανωμένη μετακίνηση Γιαννιωτών φιλάθλων στο Αγρίνιο. Αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι σήμερα μας κοινοποιήθηκε η υπουργική απόφαση του κ. Βασιλειάδη για την απαγόρευση μετακίνησης μεμονωμένων και οργανωμένων μετακινήσεων για τον αγώνα μεταξύ Παναιτωλικού και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αγνοώντας την έγγραφη συμφωνία του πρώτου γύρου όπου και η ομάδα μας έδωσε εισιτήρια για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού με την προϋπόθεση ότι θα πάρουμε και εμείς αντίστοιχα στο 2ο γύρο, για να δοθεί η δυνατότητα και στους δικούς μας φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα και να την ωθήσουν για το αποτέλεσμα που θέλει στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως και να έχει εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας για το καλύτερο αποτέλεσμα στην αναμέτρηση…


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΕΖΟΣ

Τον σημερινό αγώνα στο Αγρίνιο θα διευθύνει ο Αθανάσιος Σέζος του συνδέσμου Κιλκίς. Βοηθοί του θα είναι οι Βασίλειος Καραβασίλης (Καβάλας), Νικόλαος Σάββας (Σερρών). Τέταρτος διαιτητής ο Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης) και παρατηρητής ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης). Είναι η 3η φορά που ο Σέζος θα διευθύνει αγώνα του ΠΑΣ κατά τη φετινή σεζόν. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια Ατρόμητος – ΠΑΣ 0-0 και Πανιώνιος – ΠΑΣ 0-1.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Με πέντε απουσίες θα αγωνιστεί σήμερα ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΣ. Εκτός πλάνων Δέλλα έμειναν οι Άργκους, Ρότσα, Ροντρίγκες, Ουίλιαν και Μπεχαράνο. Τραυματίες είναι Ροντρίγκες, Ουίλιαν, Άρκους, Ρότσα, ενώ ο Μπεχαράνο έχει προσβληθεί από ίωση. Έτσι στην αποστολή των «καναρινιών» για τον συγκεκριμένο αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι: Κυριακίδης, Κουσιάδης, Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο και Ιταμπέλ.