Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αύριο ο Χριστοβασίλης στη συνάντηση με Βασιλειάδη


Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης θα εκπροσωπήσει τον ΠΑΣ στην αυριανή συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη


Κάλεσμα στους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις μετά τα γεγονότα της Τούμπας και την διακοπή του πρωταθλήματος, απηύθυνε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. 

Το συγκεκριμένο ραντεβού, έρχεται σε συνέχεια της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός με τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής, Γιώργο Στράτο, ο οποίος εξέφρασε την κάθετη διαφωνία του με το μέτρο της αναβολής. 

Το ίδιο αναμένεται να του εκφράσουν και οι πρόεδροι της ΠΑΕ. 

Το δελτίο Τύπου αναφέρει: 


Ύστερα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τους αρμόδιους φορείς. 

Σε αυτό το πλαίσιο, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ο κ. Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τους Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Super League Γιώργο Στράτο και Βασίλη Γκαγκάτση αντίστοιχα, ενώ έχει σταλεί πρόσκληση για συνάντηση και σε μέλη της διοργανώτριας αρχής. 

Συγκεκριμένα για αύριο Τετάρτη (14-3-18) και ώρα 5:00 μ.μ. έχουν κληθεί στο γραφείο του Υφυπουργού οι ΠΑΕ: Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος Αθηνών, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Π.Α.Σ. Γιάννινα, ενώ την ίδια ώρα (5:00 μ.μ.) την Πέμπτη (15-3-18) οι ΠΑΕ: Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Λαμίας, Αθλητική Ένωση Λάρισας και Λεβαδειακός. 

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει συνάντηση και με εκπροσώπους των Διεθνών Συνομοσπονδιών.
ΠΗΓΗ: sport24.gr