Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

"Η δική μας δουλειά είναι εντός των 4 γραμμών του γηπέδου"


Ο Γιάννης Πετράκης (που διακρίνεται σε ένα παλιότερο στιγμιότυπο με τον μεγάλο Μίμη Δομάζο) ζήτησε από τους παίκτες να είναι αφοσιωμένοι στα καθήκοντά τους

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Όπως γράψαμε και χθες, στον ΠΑΣ δεν ευνοούνται αγωνιστικά από τη διακοπή και θα ήθελαν να συνεχιστούν οι αγώνες, από τη στιγμή που η ομάδα ήταν τελευταία σε καλή κατάσταση και υπήρχε συσπείρωση των φιλάθλων γύρω της, καθώς είναι κοντά στην 5η θέση.
Επειδή υπάρχει μια δεδομένη κατάσταση, οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν να την εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο τρόπο μέσα από καθημερινές προπονήσεις. «Η δική μας δουλειά είναι μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και εκεί πρέπει να περιοριστούμε», τόνισε στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης, ζητώντας τους να είναι αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά καθήκοντά τους και αφήνοντας να εννοηθεί ότι για τα άλλα ζητήματα που ανέκυψαν, υπεύθυνοι να τα επιλύσουν είναι οι παράγοντες.

Σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση και μόνο το Σαββατοκύριακο θα δοθεί ρεπό. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι νεαροί παίκτες Βενετικίδης, Ζαχαρός, Ντόλοβατς, Γώγος, Λιάσος, Κώστας Παπαδόπουλος και Ζώγκος, οι οποίοι βρίσκονται με την ομάδα νέων στο διεθνές τουρνουά Viarregio Cup που γίνεται στην Ιταλία. Στο τουρνουά αυτό υπάρχουν πολλοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων, που παρακολουθούν νεαρούς παίκτες, όπως έγινε και πέρσι με τον Μαυροπάνο, που κατέληξε τα Χριστούγεννα στην Άρσεναλ. Γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμο όλοι οι νεαροί επαγγελματίες παίκτες να αγωνιστούν σε αυτό το τουρνουά. 


Προχθές, ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης εκπροσώπησε τον ΠΑΣ στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, με εκπροσώπους και των ομάδων Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Ξάνθης, Παναιτωλικού, Πανιωνίου. Στο τραπέζι, το κεντρικό θέμα ήταν η αυστηροποίηση των ποινών, με τις ομάδες να μην εμφανίζονται αρνητικές, αφού, όπως τόνιζαν, αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο πρέπει να απασχολήσει κυρίως τους «μεγάλους». Συζητήθηκε, επίσης, και η υπόθεση της χορηγίας του ΟΠΑΠ αλλά και τα τηλεοπτικά, ενώ, όπως φαίνεται, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει και πάλι στις 31 Μαρτίου-1 Απριλίου. 

Ο ΓΩΓΟΣ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ


Εικοσιέναν ποδοσφαιριστές από εννιά διαφορετικές ομάδες κάλεσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βασίλης Γεωργόπουλος για τα ματς της Εθνικής Παίδων στην Elite Round, με αντιπάλους την Γερμανία, τη Νορβηγία και τη Σκοτία, με τα ματς να διεξάγονται από τις 21 έως τις 27 Μαρτίου. Ο Γεωργόπουλος κάλεσε πέντε ποδοσφαιριστές από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τέσσερις από τον Ολυμπιακό, δυο από την Ξάνθη, ενώ από έναν ποδοσφαιριστή έχουν οι Ατρόμητος, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα και Σάλκε. Μεταξύ των κληθέντων ποδοσφαιριστών είναι και ο Γιώργος Γώγος του ΠΑΣ, που γεννήθηκε στις 11/7/2001 και είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν. Είναι αμυντικός και έχει υπογράψει πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Γώγος είναι στην Ιταλία με την ομάδα νέων για το διεθνές τουρνουά Viarregio Cup, αλλά θα γυρίσει, καθώς στις 18 Μαρτίου ξεκινούν υποχρεώσεις της Εθνικής Παίδων.