Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η αποστολή της Α. Ε. Καραϊσκάκης με κάλεσμα στον κόσμο

Το μεσημέρι της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον αγώνα της Δευτέρας (26/2, ώρα 14:00) με αντίπαλο τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

Η αναμέτρηση που θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων, είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018 (πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου).
Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση της Δευτέρας, την οποία απαρτίζουν οι: Μέλκας, Ραχιώτης (τερματοφύλακες), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Νικολόπουλος, Παπανίκου, Τσοντάκης (αμυντικοί), Γούλας, Δημητριάδης, Κόλλινς, Μακρής, Μακρίδης, Χούσος, Ψιάνος (μέσοι), Γυφτοκώστας, Ευαγγέλου, Κυριάκης, Λουκίνας, Μπουσινάκης, Ρανγκέλοφ (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν, ο τερματοφύλακας, Σιαράβας, οι αμυντικοί, Άτσκα, Καψάλης, Χρουσιέλ, ο ακραίος αμυντικός μέσος, Μπεκατώρος (μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο) και ο μεσοεπιθετικός, Κουσίδης (ατομικό πρόγραμμα).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώθηκαν τα εξής: «Έναν ακόμη πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα δίνει την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στις 14:00 το μεσημέρι, η ομάδα της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας, η οποία θα υποδεχτεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Η αναμέτρηση είναι στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018, πρώτης του β΄ γύρου. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Αρτινούς φιλάθλους, προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας να φτάσει σε ακόμη ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Όλοι την Δευτέρα, στις 14:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων! Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας σας χρειάζεται σε αυτό το κομβικής σημασίας παιχνίδι!».