Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Αέρας νίκης φυσά στο στρατόπεδο του "Άγιαξ της Ηπείρου"

Ηγέτης του ΠΑΣ και στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είναι ο Πέδρο Κόντε


Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και ώρα 15.00.
Ο Γιάννης Πετράκης δεν φαίνεται να αλλάζει το σχήμα της ομάδας και αυτό είναι λογικό, καθώς προέρχεται από μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 επί του Πλατανιά, με 2 δοκάρια, πολλές ευκαιρίες και καλή εμφάνιση. Οι Σολτάνι, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, είναι τραυματίες και είναι εκτός αγωνιστικής δράσης. Αποθεραπεύτηκε ο Ντόλοβατς. Τιμωρημένος είναι και ο Μπουκουβάλας που εκτίσει την 2η αγωνιστική της ποινής του.

Τη μόνη αλλαγή που θα κάνει ο κόουτς είναι στη θέση του Τζημόπουλου να βάλει τον Μπέριο. Σημειωτέον επίσης, ότι το τελευταίο διάστημα ο Κρητικός τεχνικός έχει τροποποιήσει τον σχηματισμό της ομάδας από 3-5-2 σε 4-4-2. Ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει και στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Στην αποστολή θα είναι και πάλι ο Σουηδός επιθετικός Φίλιπ Χέλκβιστ που κάθισε στον πάγκο στα Χανιά και είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Επί του παρόντος ο Πετράκης, ως παρτενέρ του Πέδρο Κόντε στην επίθεση εμπιστεύεται τον Μπετρά, αλλά ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα μπορεί να πάρει χρόνο συμμετοχής και να κάνει ντεμπούτο ο Χέλκβιστ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ


Διαιτητής του αυριανού αγώνα ορίστηκε ο Κουμπαράκης του συνδέσμου Θράκης. Ένας νέος διαιτητής που είναι από πέρσι στους πίνακες Σούπερ Λίγκας και θα διευθύνει πρώτη φορά αγώνα του ΠΑΣ. Βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης (Πιερίας),Χατζηνάκος (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ο Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας) και παρατηρητής ο Γεώργιος Μητροφάνης (Αθηνών).