Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος ο Ανέστης Ζώης από το τεχνικό τιμ της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Τέλος ο Ανέστης Ζώης (φωτο) από το τεχνικό τιμ της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Αποχώρησε από το τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Γιαννιώτης προπονητής Ανέστης Ζώης, που ήταν συνεργάτης του προπονητή Σάκη Παπαβασιλείου. Για το διαζύγιο η Αρτινή ομάδα ανακοίνωσε τα εξής:


Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή, Ανέστη Ζώη, ο οποίος αποχωρεί από την ομάδα για επαγγελματικούς λόγους.

Ο κ. Ζώης ανέλαβε το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς κανείς να γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα συμμετάσχει. Αφού επισημοποιήθηκε η συμμετοχή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στην Football League, ο κ. Ζώης συνεργάστηκε άψογα ως βοηθός προπονητή με τον τεχνικό της ομάδας, Σάκη Παπαβασιλείου. Βοήθησε τα μέγιστα στην έως τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Football League, παρέχοντας τις γνώσεις του στο προπονητικό κομμάτι. Ανέστη σε ευχαριστούμε για την συνεργασία, παραμένεις ένα σημαντικό κομμάτι της οικογένειάς μας!


Ο Ανέστης Ζώης δήλωσε για την αποχώρησή του από την ομάδα: «Η συνεργασία μας ξεκίνησε με άλλες προϋποθέσεις, όμως στην πορεία τα πάντα άλλαξαν, με την συμμετοχή της ομάδας στην Football League. Όλο αυτό το διάστημα πάνω απ’ όλα για μένα ήταν η ομάδα και ο στόχος που είχαμε βάλει. Γι’ αυτό δούλεψα με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση της ομάδας, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους της οικογένειας της ΑΕ Καραϊσκάκης για την άψογη συνεργασία που είχαμε».