Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Στο νησί των Φαιάκων η προσοχή του ΠΑΣ

Ο Χαλκιαδάκης ανάμεσα από τους Ρομπίνιο και Μητρόπουλο στο ματς με τον Λεβαδειακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με την Κέρκυρα έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στον ΠΑΣ Γιάννινα και πάνω στα δεδομένα αυτού του αγώνα γίνεται και το πρόγραμμα προετοιμασίας, υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη.
Επιστρέφουν οι Σκόνδρας, Τζημόπουλος που αποθεραπεύτηκαν. Για τον Σολτάνι ακόμα υπάρχουν ερωτηματικά αφού δεν είναι ακόμα εντάξει, αλλά κάνει και αυτός προσπάθειες να επιστρέψει στην ομάδα. Επίσης στις επιστροφές προστίθεται και ο Μπουκουβάλας που έμεινε δύο αγωνιστικές έξω λόγω συμπλήρωσης 7 κίτρινων καρτών. 


Αν τα πράγματα με τους τραυματίες εξελιχθούν όπως περιγράψαμε πριν, τότε ο ΠΑΣ θα πάει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην Κέρκυρα, για να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, κυρίως τη νίκη, για να καλύψει το χαμένο έδαφος από το ματς με τον Λεβαδειακό που έφερε λευκή ισοπαλία στα Γιάννινα. Καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία, για να έχει τις όποιες ελπίδες για την κατάκτηση της 5ης θέσης, θα πρέπει να πάρει τρίποντα και από εκτός έδρας παιχνίδια. 

Ο Πετράκης ανέλυσε στους παίκτες τον αγώνα με τον Λεβαδειακό, εντόπισε τα λάθη, αλλά δεν παρέλειψε να τους συγχαρεί για την προσπάθεια που έκαναν, δίνοντας σε αυτούς και ελαφρυντικά ότι με τις πολλές διακοπές του αγώνα, λόγω τραυματισμών αντιπάλων ποδοσφαιριστών, τους κόβονταν ο ρυθμός. Πέρα από αυτά, οι κεντρικοί παίκτες δεν μπόρεσαν να περάσουν κάθετες μπαλιές στον Κόντε για να μπορέσει να τις αξιοποιήσει και οι σέντρες από τα πλάγια, που οι περισσότερες ήταν άστοχες, δεν ευνόησαν το παιχνίδι των γηπεδούχων. Όλα αυτά θα προσπαθήσει να διορθώσει ο Πετράκης αυτές τις μέρες για να γίνει πιο αξιόμαχη η ομάδα του στο δύσκολο ματς που θα δώσει το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων.