Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Γ. Χριστοβασίλης: Το παράδειγμα Μαυροπάνου να έχει και συνέχεια

Δηλώσεις στη NOVA από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου για τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου στην Άρσεναλ, αλλά και το πόσο σημαντική είναι για τον ΠΑΣ αυτή η μεταγραφή. 

Κύριε Χριστοβασίλη μια μεγάλη μέρα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Μαυροπάνο, ο οποίος υπέγραψε στην Άρσεναλ. Πως νιώθετε; 


“Πρώτα απ' όλα εύχομαι καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια ιστορική μέρα για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα διότι ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας μας κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα μιας τόσο σπουδαίας ομάδας και με τόσο μεγάλη εμβέλεια σε όλο τον πλανήτη, όπως είναι η Άρσεναλ. Είμαστε ευγνώμονες που εμπιστεύθηκαν ένα παιδί από τη δική μας ομάδα. Ευχόμαστε τόσο στον ποδοσφαιριστή, όσο και στην Άρσεναλ τα καλύτερα και φυσικά ο Κωνσταντίνος να τους βγάλει απροπρόσωπους για την επιλογή τους. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μάνατζερ, Κωνσταντίνο Φάρρα, ο οποίος ήταν πίσω από αυτή την προσπάθεια όλους αυτούς τους μήνες και βοήθησε σημαντικά να έχει αίσιο τέλος η μεταγραφή του στην Άρσεναλ. Ευχόμαστε αυτό το ξεκίνημα να έχει και συνέχεια στο μέλλον και για την ομάδα μας, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες της χώρας μας. Μακάρι κι άλλοι ποδοσφαιριστές να φτάσουν σ' αυτό το επίπεδο”. 

Είναι μια δικαίωση για εσάς η μεταγραφή του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ; 


“Οπωσδήποτε με ικανοποιεί και προσωπικά αυτή η εξέλιξη, αλλά και ομάδικά. Πιστέψαμε πάρα πολύ σ' αυτό το παιδί όταν πριν από δύο χρόνια ήρθε στην ομάδα μας. Ένας λόγος παραπάνω που με κάνει χαρούμενο και ενθουσιασμένο είναι η καταγωγή του από την Ήπειρο. Εύχομαι στον Κωνσταντίνο να έχει ένα καλό ξεκίνημα, να έχει καλή σταδιοδρομία στο νέο του σύλλογο και φυσικά να τον δούμε ακόμα πιο ψηλά στο μέλλον”.


 ΠΗΓΗ: novasports.gr