Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Θέλει διάκριση μέσω του Κυπέλλου ο πεισμωμένος ΠΑΣ

Με πείσμα και αποφασιστικότητα ο ΠΑΣ θα ανατρέψει την ήττα στη Λιβαδειά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Άλλη μια συννεφιασμένη Κυριακή πέρασαν οι Γιαννιώτες, καθώς δεν μπόρεσαν να κερδίσουν τον Αστέρα Τρίπολης και κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία 0-0.
Έτσι ο «Άγιαξ της Ηπείρου» συνεχίζει να έχει τις περισσότερες ισοπαλίες στη Σούπερ Λίγκα και μια σημαντική μερίδα των φιλάθλων του να είναι προβληματισμένη για το πώς θα είναι η συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Πετράκης αυτή τη φορά τα είπε φόρα παρτίδα ότι η ομάδα χρειάζεται κάποιες ενισχύσεις με παίκτες που θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν, κάτι που επισημάναμε εδώ και μέρες.

Είναι βέβαιο ότι η διοίκηση δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης εξήγγειλε ότι μπορεί να διατηρηθεί η γνωστή φιλοσοφία της ομάδας που θέλει νέους και φιλόδοξους παίκτες, αλλά παράλληλα με αυτό θα γίνουν και 3-4 μεταγραφές έμπειρων παικτών για να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Προτιμώντας παίκτες που θα είναι ελεύθεροι από άλλες ελληνικές ομάδες για να ενταχθούν στο δυναμικό του «Άγιαξ της Ηπείρου». Λόγω του ότι αύριο υπάρχει το κρίσιμο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα, στον ΠΑΣ αφήνουν στην άκρη όλα τα υπόλοιπα θέματα και η προσοχή είναι στραμμένη σε αυτή την αναμέτρηση. 

Ο ΠΑΣ επειδή έχασε σημαντικό βαθμολογικό έδαφος στο πρωτάθλημα, θέλει να προχωρήσει στο Κύπελλο και αύριο θα κληθεί, στο κρίσιμο παιχνίδι που θα γίνει στις 17.15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες», να ανατρέψει ανατρέχει το αποτέλεσμα 1-0 με το οποίο έχασε στη Λιβαδειά και να πάρει αυτός την πρόκριση. Το έργο είναι αρκετά δύσκολο, αφού θα πρέπει να κερδίσει 2-0 για να προκριθεί, αλλά ο Πετράκης και οι παίκτες θα το παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους με στόχο την πρόκριση, ασχέτως αν θα είναι στο 90λεπτο ή στην παράταση. Για τον λόγο αυτό ο Πετράκης θα παρατάξει την κανονική ενδεκάδα, χωρίς να ξεκουράσει παίκτες, όπως έκανε και προηγούμενα παιχνίδια. 

Υπάρχει και η πίεση του κόσμου που θέλει πρόκριση, για να κάνει τουλάχιστον στο Κύπελλο καλή πορεία που θα αντισταθμίσει τις εντυπώσεις για την μέτρια πορεία στο πρωτάθλημα. Μάλιστα από χτες τέθηκαν σε κυκλοφορία και τα εισιτήρια. Μετά το αυριανό παιχνίδι θα σκεφτούν το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με τιμές 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ στη μικρή σκεπαστή. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ του κυπέλλου Ελλάδας στις 10/01/2018 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Οι μέρες και ώρες λειτουργίας του Τμήματος Διαχείρισης Εισιτηρίων είναι οι εξής:
Τρίτη 09/01: από τις 10:00μέχρι τις 17:00 στο ΠΕΑΚΙ 
Τετάρτη 10/01: από τις 11:00μέχρι και την έναρξη του αγώνα στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες».
Για τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων:
Είσοδος:
15€ Μεγάλη Κερκίδα
10€ Μικρή Κερκίδα
5€ Παιδικά
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται και ηλεκτρονικά το εισιτήριο τους από το www.viva.gr


 ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ


Ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε διαιτητής στον αυριανό επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου ΠΑΣ – Λεβαδειακός με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης), Σπυρίδωνα Βασιλόπουλο (Έβρου). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης). Ο Μάνταλος είναι διεθνής ρέφερι και φέτος θα σφυρίξει το πρώτο ματς του ΠΑΣ.