Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Ηλ. Φυντάνης: Μας βγήκε ο σχεδιασμός που κάναμε

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΛ Ηλία Φυντάνη

Ο προπονητής της Λάρισας Ηλίας Φυντάνης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: "Μια δίκαιη νίκη σήμερα για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που προσπαθεί να παίξει επιθετικά στην έδρα του, εμείς δουλέψαμε πάνω στο πλάνο όπως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, κλείσαμε τους διαδρόμους απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.
Ξέραμε ότι ο ΠΑΣ θα παίξει επιθετικά, έπαιζε στην έδρα του ήθελε να πάρει το προβάδισμα ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού, εμείς δεν πιεστήκαμε και μάλιστα πριν το γκολ είχαμε δυο φάσεις να προηγηθούμε.

Πέτυχε ο σχεδιασμός στο παιχνίδι και μόλις βάλαμε τα δυο γκολ παίξαμε και λίγο με την σκοπιμότητα γιατί μιλάμε για νοκ-άουτ αγώνες κυπέλλου. Κοιτάξαμε περισσότερο να είμαστε με αμυντικούς προσανατολισμούς και από τα άκρα και από τον άξονα και ήρθε αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος. Κλείνοντας να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα", υποστήριξε αρχικά και στη συνέχεια κατέθεσε την άποψή του για το αν κρίθηκε η πρόκριση:
"Δεν νομίζω ότι κρίθηκε, έχουμε όμως ένα μεγάλο προβάδισμα για να περάσουμε και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να παίξουμε σοβαρά, γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, ενώ είχαμε το 3-0, ρισκάραμε με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε. Τώρα θα πάμε πιο διαβασμένοι και με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να προκριθούμε στα ημιτελικά.
Ο Μασούρας έβαλε τα πρώτα του γκολ, προσωπικά του δώσαμε αρκετές ευκαιρίες και τις άρπαξε, δικαιώνεται γιατί το αξίζει και με το παραπάνω, με μένα έχει παίξει σε όλα τα ντέρμπι, ενώ με άλλους δεν είχε πάρει ευκαιρίες, έχει πολλά προσόντα και του αξίζουν τα καλύτερα".