Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μεγάλη μπάλα και μεγάλη πρόκριση από τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν ένα απο τα 4 γκολ επί του Λεβαδειακού (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)


Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, όπου συνέτριψε με σκορ 4-0 τον Λεβαδειακό και πέρασε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πραγματικά ήταν μια μοντέρνα ομάδα που δεν τις έλειπε τίποτα, έχοντας οι παίκτες του Πετράκη δύναμη και πάθος για την πρόκριση.
Όχι απλά ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ με 1-0 που έχασαν στο πρώτο ματς στη Λιβαδειά, αλλά διέλυσαν με 4-0 τον Λεβαδειακό με δύο γκολ του μεγάλου Κόντε και ένα των Τζημόπουλου και Γαρουφαλιά.

Επίσης ο Πέδρο Κόντε είχε σουτ στο δοκάρι και πολλές απειλές και φάσεις μπροστά από την εστία της Λιβαδειάς. Αν ο ΠΑΣ συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό θα πάει πολύ καλά και στο πρωτάθλημα. Τώρα θα περιμένει την κλήρωση της Δευτέρας για να μάθει τον αντίπαλό του με τον οποίο σε διπλούς αγώνες θα παλέψει για να περάσει στα ημιτελικά.

Γενικά όλη η ομάδα του Πετράκη πήγε καλά με πολύ καλό στήσιμο και τακτική από τον Κρητικό τεχνικό. Και ξεκούρασε παίκτες σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπως τους Μπέριο, Γιαννίκογλου, Μανθάτη, Σολτάνι, Χαλκιαδάκη, Λίλα και η ομάδα πήρε μεγάλη πρόκριση με μεγαλειώδη εμφάνιση.
Στην πρώτη σειρά των διακριθέντων είναι οι Κόντε, Βιδάλ, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Γιάκος, Γαρουφαλιάς, χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Καλή και η διαιτησία του Μάνταλου που δεν άφησε σκιές και σχόλια σε καμία φάση. Από τις καλές διαιτησίες που είδαμε φέτος στα Γιάννινα.

ΤΑ ΓΚΟΛ

31’: Το 1-0 για τον ΠΑΣ. Με ωραίο τρόπο ο Βιδάλ εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Τζημόπουλος βγήκε καλύτερα στη μπάλα από τον Λεονάρντο και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα. Η μπάλα βρήκε πρώτα το οριζόντιο δοκάρι και έσκασε στο βάθος της εστίας των φιλοξενουμένων.

38’: Το 2-0 για τον ΠΑΣ με τον Πέδρο Κόντε. Η φάση ξεκίνησε από τον Γιάκο που έδωσε δεξιά τη μπάλα στον Αποστολόπουλο, αυτός από δεξιά έκανε συσρτή σέντρα παράλληλη προς την εστία, ο Μπετρά άφησε τη μπάλα για τον Κόντε και αυτός με πλασέ το 2-0.

79’: Το 3-0 για τον ΠΑΣ με τον Κόντε. Ο Μπουκουβάλας από αριστερά έστρωσε τη μπάλα στον Κόντε που πλάσαρε στη γωνία κάνοντας το 3-0.

90’+2’: Ο Μανθάτης κάνει το γύρισμα προς το πέναλτι και ο Γαρουφαλιάς με σουτ στην κίνηση εκτελεί για το 4-0.

ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ

36’: Φοβερό σουτ του Κόντε σε εκτέλεση φάουλ, η μπάλα τράνταξε το δεξί κάθετο δοκάρι του Λεβαδειακού.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας, με βοηθούς τους Αϊχάν Χούσκογλου (Θράκης), Σπυρίδωνα Βασιλόπουλο (Έβρου). Ο διεθνής ρέφερι τα πήγε καλά σε γενικές γραμμές. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων) και παρατηρητής διαιτησίας ο Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Μιχαήλ (44’), Σκόνδρας (45’), Αποστολόπουλος (71’) - Σουμπίνιο (9’), Ντιόγκο (26’), Λεονάρντο (37’), Καλτσάς (52’), Μπελγκαζουανί (71’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ: Περιστερίδης, Μιχαήλ, Κόντε, Μπουκουβάλας, Γιάκος (85’ Χαλκιαδάκης), Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Βιδάλ (79’ Μανθάτης), Αποστολόπουλος, Μπετρά (75’ Σολτάνι), Σκόνδρας.


ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σωτηρίου, Τριποτσέρης, Ντιόγκο (69’ Ζαραδούκας), Καλτσάς, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (83’ Καθάριος), Αντιλέχου, Λεονάρντο (46’ Ιωαννίδης), Μπελγκαζουανί, Φαβάρο, Γιακουμάκης.