Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Όλα εντάξει, δεν άλλαξε κάτι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς με τον Πανιώνιο


Με μια προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Κυριακής στο ΠΕΑΚΙ θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο που θα γίνει Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Και σήμερα ο Γιάννης Πετράκης έδωσε βαρύτητα στην τακτική δοκιμάζοντας το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στον Πανιώνιο.

Αρκετά περίεργη η προϊστορία του ΠΑΣ με Πανιώνιο

Με το γκολ του Μιχαήλ ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο την περασμένη σεζόν και ανέκοψε ένα καλό σερί των Νεοσμυρνιωτών στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Την Δευτέρα (18/9) ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιος θα αναμετρηθούν για 25η φορά για τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

Διαβασμένος και με πάθος για νίκη θα υποδεχτεί ο "Άγιαξ" τον Πανιώνιο

Πανέτοιμος για νίκη είναι ο θρυλικός ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με καθημερινές πρωινές προπονήσεις συνεχίστηκε όλη την εβδομάδα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα και τώρα φτάνει στο τέλος της.

Ο Μοντέζ και η ιστορία της φανέλας με το νούμερο 8

Τη φανέλα με το νούμερο 8 δεν αποχωρίζονταν ποτέ ο θρυλικός Χουάν Μοντέζ. Στο στιγμιότυπο πανηγυρίζει με τους Αλβαρέζ και Βογιατζή

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πολλές φορές ο Χουάν Μοντέζ μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έχει εκφράσει την αγάπη του για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τεράστια βοήθεια στις ομάδες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ από τον Β. Αλεξίου

Η φωτογραφία από τη χτεσινή (15/9/17) εκπαίδευση που έγινε στους προπονητές μας, από τον κ. Αλεξίου. Από αριστερά Μπόλος, Νίτας, Σκανδάλης, Αλεξίου, Ζώτος, Οικονόμου (πρόεδρος), Νιτσιάκος. 


Ξεκινάει το ειδικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης για τα τμήματα Νέων και Παίδων στον ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπό την καθοδήγηση του κορυφαίου προπονητή σε προγράμματα ενδυνάμωσης και προπονητή φυσικής κατάστασης στη μεγάλη μας ομάδα ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, κ. Βασίλη Αλεξίου.

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη (21/9) ο αγώνας Κυπέλλου Πανιώνιος - ΠΑΣ

Την Πέμπτη ο αγώνας Κυπέλλου ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη


Η ΕΠΟ όρισε το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγεται σε ομίλους των 4 ομάδων.

Ο Κομίνης διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος

Ο Κομίνης (φωτο) από τη Θεσπρωτία διαιτητής στον αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος


Ο διεθνής διαιτητής Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα ΠΑΣ – Πανιώνιος. Βοηθοί του ορίστηκαν οι Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας).

Εντάξει οι Σολτάνι, Ναδάλες, θα απουσιάσουν οι άλλοι τέσσερις

Εντάξει είναι ο Ναδάλες (δεξιά στη φωτο), θα απουσιάσει πάλι ο Ροντρίγκες


Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Δευτέρας (ώρα 19.30 NOVA1) με τον Πανιώνιο στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εντάξει είναι οι Ναδάλες και Σολτάνι. Ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και δεν είναι έτοιμοι για το ματς αυτό οι τραυματίες Κόντε, Ροντρίγκες, Μπέριος, Νικολιάς.

Ευχαριστίες της ΠΑΕ για βοήθεια στα τμήματα υποδομών

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ευχαριστεί τον Μιχάλη Ζιάκα για τη βοήθεια στα τμήματα υποδομών


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Τα τμήματα υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια για την στήριξη του και την πολύτιμη βοήθεια που έχει προσφέρει, ο φίλος της ομάδας κύριος Μιχάλης Ζιάκας.

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η πρωινή προπόνηση και τα μέτρα τάξης για το ματς της Δευτέρας

Υπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη (φωτο) έγινε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα


Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στα Γιάννινα. Παράλληλα έγινε και σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, όπου ο Πανιώνιος ζήτησε εισιτήρια και ο ΠΑΣ θα παραχωρήσει τη θύρα 7 για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους.

Σε κυκλοφορία από Τετάρτη (13/9) τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Σε κυκλοφορία από αύριο Τετάρτη (13/9) τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο


Ξεκινάει από αύριο 13/09/2017 η διάθεση των εισιτηρίων για τον επόμενο αγώνα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ την Δευτέρα 18/09.

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μίμης Δομάζος: Συγχαρητήρια κύριε Πετράκη για την ομάδα που κάνατε στα Γιάννινα

Ο θρυλικός Μίμης Δομάζος με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο τέλος της εκδήλωσης


Ο Μίμης Δομάζος με τις τοποθετήσεις του έδειξε ότι παρακολουθεί στενά και το σύγχρονο ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας και την καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ζωή του Μίμη Δομάζου μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του

Το πάνελ στην παρουσίαση του βιβλίου. Από αριστερά Γιώργος Γκόντζος, Εδουάρδο Κοντογιωργάκης, Μίμης Δομάζος, Γιώργος Σιόντης

Έγινε το βράδυ στον πολιτιστικό χώρο «Δ. Χατζής» στα Γιάννινα η παρουσίαση του βιβλίου «ΜΙΜΗΣ ΔΟΜΑΖΟΣ Μυστικά και… άλλες αποκαλύψεις» παρουσία πολλών φίλων του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου.

Μετά από 38 χρόνια ομάδα από την Άρτα (Α. Ε. Καραϊσκάκης) ανέβηκε στη Β' Εθνική!

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής, κατέκτησε και την άνοδο στη Β' Εθνική!


Στη Β’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική σεζόν η Α. Ε. Καραϊσκάκης και η ποδοσφαιρομάνα Άρτα θα έχει ομάδα σε αυτή την κατηγορία μετά από 38 χρόνια! Μετά τον υποβιβασμό της Αναγέννησης από τη Β’ Εθνική στο μπαράζ με τη Βέροια στο γήπεδο Ριζούπολης, δεν ξαναβγήκε Αρτινή ομάδα στην κατηγορία αυτή.

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σάββας Παντελίδης νέος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Σάββας Παντελίδης (φωτο) ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης


Ο Αστέρας Τρίπολης μετά την απομάκρυνση του Στάικου Βεργέτη από την τεχνική ηγεσία προσέλαβε στη θέση του τον Σάββα Παντελίδη που τη σεζόν 2013-14 δούλεψε για 5 μήνες και στον ΠΑΣ Γιάννινα.