Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Γιατί χάλασε η μεταγραφή Τσιμίκα στον ΠΑΣ και πως πήγε στη Βίλεμ

Ο Κώστας Τσιμίκας υπογράφει το νέο συμβόλαιο στην Ολλανδική ομάδα Βίλεμ


Η επιμονή του Τσιμίκα να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, ήταν η αιτία να μη ολοκληρωθεί η μεταγραφή του ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στον ΠΑΣ, παρότι υπήρξε προφορική συμφωνία στο πλαίσιο της μεταγραφής του Κούτρη.

Νέα δεδομένα φέρνει στον ΠΑΣ η επιστροφή Βελλίδη

Νέα δεδομένα φέρνει στον ΠΑΣ η επιστροφή Βελλίδη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η επιστροφή του Μάρκου Βελλίδη στον ΠΑΣ δημιουργεί νέα δεδομένα στα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας, όσον αφορά τον «άσσο» κάτω από τα δοκάρια.

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Α. Ε. Καραϊσκάκης και άλλες 3 ομάδες ζητούν και 2ο όμιλο στη Β' Εθνική

H A. E. Καραϊσκάκης Άρτας ζητά και 2ο όμιλο στη Β' Εθνική


Ανακοίνωση, με την οποία ζητούν να αποφασιστεί η λειτουργίας της Β' Εθνικής σε δύο Ομίλους, εξέδωσαν ο ΑΟ Χαλκίς, η ΑΕ Καραϊσκάκης, η ΔΟΞΑ Δράμας και ο Ιωνικός Αθηνών. Η ανακοίνωση εκδόθηκε με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ, που πραγματοποιείται αύριο, με αφορμή την διαρροή πληροφοριών ότι " δεν πρόκειται να γίνουν δύο όμιλοι στη Β΄ Εθνική Κατηγορία".

Αξιοπρεπέστατη αποχώρηση του Μασούρα από τον ΠΑΣ

Κάποια στιγμή μπορεί να ξαναγυρίσει στον ΠΑΣ. Ο χρόνος θα δείξει αν ήταν λάθος ή σωστό που δεν είναι στα πλάνα της ομάδας


Παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ ο νεαρός επιθετικός Αλέξανδρος Μασούρας καθώς δεν είναι στα πλάνα του Πετράκη για τη νέα σεζόν. Πιθανόν το ίδιο να γίνει και με τον Κολιοφούκα.

Ο Μασούρας αποχαιρέτησε την ομάδα με τα παρακάτω αξιοπρεπέστατα  λόγια που δείχνουν και το ήθος του, σε ανάρτηση που έκανε στο facebook.

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Η επιστολή παραίτησης του Γιάννη Δεβελέγκα

Παραιτήθηκε από γενικός αρχηγός της ομάδας νέων Κ20 ο Γιάννης Δεβελέγκας (φωτο)


Την παραίτησή του από τις ομάδες υποδομών του ΠΑΣ υπέβαλε ο Γιάννης Δεβελέγκας. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν γενικός αρχηγός στην Κ-20.

Φωτορεπορτάζ από την πρώτη προπόνηση του "Άγιαξ"


Ο Μάρκος Βελλίδης ήταν το νέο πρόσωπο στην πρώτη προπόνηση


Με αισιοδοξία για μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά, έγινε σήμερα το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ. Δεν είχε τον πανηγυρικό χαρακτήρα προηγούμενων χρόνων (ειδικά πέρσι λόγω εξόδου στην Ευρώπη το γήπεδο ήταν κατάμεστο), ίσως επειδή δεν έγιναν ακόμα οι μεταγραφές που πάντα εξιτάρουν τους φιλάθλους.

Ο Ναυτικός Όμιλος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Θ. Μπέγκα

Τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα (δεξιά στη φωτο) ευχαριστεί ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων


Η Διοίκηση και ολόκληρη η αθλητική οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου που εισηγήθηκε πρόσφατα και ενέκρινε το Δημοτικό μας Συμβούλιο.

Με ποιους έγιναν τα εργομετρικά και οι εξετάσεις

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εργομετρικά και τις εξετάσεις


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: Ολοκληρώθηκε σήμερα ο εργομετρικός έλεγχος υπό την επίβλεψη του καθηγητή ΤΕΦΑΑ Τρικάλων κ. Τζιαμούρτα Αθανάσιου και των συνεργατών του κ.Πούλιου Αθανάσιου και Παπανικολάου Κωνσταντίνου παρουσία του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας μας κ. Αλεξίου Βασίλη.

Επέστρεψε στον ΠΑΣ ο Μάρκος Βελλίδης

Ο Μάρκος Βελλίδης στα γραφεία του ΠΑΣ με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκο


Επέστρεψε στον ΠΑΣ ο Μάρκος Βελλίδης μετά την περιπέτεια που είχε με τον ΠΑΟΚ. Είχε μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο.  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή τερματοφύλακα Μάρκο Βελλίδη.

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Η εκδήλωση του Δήμου για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης κατά τη βράβευσή του


Έγινε το βράδυ, έστω και ετεροχρονισμένα, η εκδήλωση για τα 50 χρόνια του ΠΑΣ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Δήμος σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Όλες οι λεπτομέρειες από το ταξίδι του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στη Γερμανία

 Το πρωί του Σαββάτου 24/6/2017 επέστρεψε από το Μόναχο η 150μελής αποστολή του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Κατά τη διάρκεια του 8ήμερου ταξιδιού οι παίκτες των έξι ομάδων του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (γεννημένοι 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 & 2006) και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες από την αθλητική υποδομή του Μονάχου, να επισκεφθούν   τα αξιοθέατα, να ξεναγηθούν και να δώσουν 24 αγώνες στους οποίους σημείωσαν 22 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Δανεικός σε Βελγική ομάδα ο Χάρης Χαρίσης

Σε Βελγική ομάδα οδεύει ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ ο Χάρης Χαρίσης


Οι Σιντ Τρούιντεν και Χρόνινχεν είναι μεταξύ των ομάδων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Στέλιο Κίτσιου, με τον Έλληνα αμυντικό να ετοιμάζει βαλίτσες για εξωτερικό καθώς έχει συμφωνήσει με τους "ασπρόμαυρους" για την αποχώρησή του.