Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Έπιασε απο χθες δουλειά στα Γιάννινα ο πρόεδρος του ΠΑΣ

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (χθες) είναι στα Γιάννινα ο Γιώργος Χριστοβασίλης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα Γιάννινα είναι από χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης και έπιασε δουλειά για να κλείσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Το απόγευμα είχε πολύωρη συνάντηση με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο για διάφορα θέματα της ομάδας.

Συγχαρητήρια Δημάρχου στον Μ. Μερτζιανίδη για το ευρωπαϊκό βραβείο

Από τη συνάντηση του Μιχάλη Μερτζιανίδη (δεξιά) με τον Δήμαρχο Θωμά Μπέγκα και τον Αντιδήμαρχο Παντελή Κολόκα (αριστερά)


Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Νεολαίας & Αθλητισμού, Παντελής Κολόκας, συναντήθηκαν με τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής, Μιχάλη Μερτζιανίδη, και τον συνεχάρησαν για τη πρόσφατη βράβευση “Fair Play” του σχολικού αθλήματος “Run and Out” του οποίου είναι ο δημιουργός.

Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Φιλικό ΠΑΣ στη Λευκάδα για τα 90 χρόνια του Τηλυκράτη

Την Τετάρτη φιλικό στη Λευκάδα μεταξύ Τηλυκράτη και ΠΑΣ Γιάννινα


Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 90 χρόνια, ο λευκαδίτικος σύλλογος δίνει φιλικό αγώνα με τους Γιαννιώτες. Την Τετάρτη 10/5 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης» θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι δύο ομάδες, στο πλαίσιο ενός φιλικού ματς για τα 90 χρόνια του συλλόγου. Η είσοδος θα πραγματοποιείται δωρεάν.

Περιμένουν πολλά από τέσσερις παίκτες του ΠΑΣ

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στα τελευταία παιχνίδια ο Αλέξανδρος Νικολιάς

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου και του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν μπορεί να έχουν στο στόχαστρο κάποιους έμπειρους παίκτες για την ενδυνάμωση του ρόστερ, αλλά δεν θα χαλάσουν και την πετυχημένη συνταγή αξιοποίησης των νέων παικτών.

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Μετά από 37 χρόνια παίκτης του ΠΑΣ στην πρώτη τριάδα των σκόρερ Α' Εθνικής


Τρίτος σκόρερ της φετινής σεζόν αναδείχθηκε ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ μετά τους Μπεργκ και Γιουνές


Ο Πέδρο Κόντε μπορεί να μη αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού, αλλά τελικά με τα 13 γκολ που σημείωσε αναδείχθηκε 3ος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος. Τον πέρασαν ο Μπέργκ του Παναθηναϊκού που σημείωσε 29 γκολ και ο Γιουνές της Ξάνθης που σημείωσε 19 γκολ. 


Η αποθέωση Πετράκη, οι δηλώσεις Χριστοβασίλη και οι εξελίξεις της επόμενης ημέρας (Video)

Οι φίλαθλοι αποθεώνουν τον Πετράκη και αυτός ανταποδίδει τον χαιρετισμό και την  εκτίμησή του


Την αποθέωση από τους φιλάθλους του ΠΑΣ γνώρισε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Με το που τελείωσε το παιχνίδι και ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη, οι φίλαθλοι από την μικρή αλλά και από τη μεγάλη σκεπαστή φώναξαν ρυθμικά το όνομά του, δείγμα της εκτίμησης που τρέφουν στο πρόσωπό του, προσδοκώντας να μείνει και στη νέα σεζόν στον ΠΑΣ.

Χιμένεθ: Όταν παίζεις τελικό είναι δύσκολο να τον ξεχάσεις

Οι δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ


Ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ μίλησε βιαστικά στους δημοσιογράφους καθώς ήθελε να αποχωρήσει η αποστολή για να προλάβει το αεροπλάνο για Αθήνα. Έτσι στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής:  «Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, δεχτήκαμε ένα γκολ από ομαδικό λάθος. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο.

Γ. Πετράκης: Έκλεισε καλά η χρονιά, μπορούσε και καλύτερα

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Μπάμπη Καρβέλη


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής:  «Κλείνει μια σπουδαία και δημιουργική χρονιά, κατά την οποία η ομάδα βγήκε πρώτη φορά στην Ευρώπη. Στο μεγαλύτερο διάστημα, αν εξαιρέσουμε κάποιες κακές εμφανίσεις προς το τέλος, είχαμε μια ομάδα που στα 2/3 του πρωταθλήματος είχε πολύ καλή παρουσία.

Άξιζε και τη νίκη ο "Άγιαξ της Ηπείρου"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - ΑΕΚ 1-1 (φωτο onsports.gr)


Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η τελευταία αναμέτρηση της σεζόν ανάμεσα στον ΠΑΣ και στην ΑΕΚ. Και τα δύο γκολ ήταν καταπληκτικά. Στο 38’ ο Λίλα έκανε το 1-0 και στο 81’ ο Πατίτο Ροντρίγκεζ ισοφάρισε 1-1.