Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΣ θέλει με αξιοπρέπεια να κλείσει την φετινή αγωνιστική αυλαία

Με αξιοπρέπεια θέλει να κλείσει την αγωνιστική αυλαία του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Εντατικά και σε καθημερινή βάση συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα με την Ξάνθη που θα γίνει το άλλο Σάββατο 1 Απριλίου στο στάδιο "Ζωσιμάδες".

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Πέντε ακόμα αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΙ στην Εθνική Ελλάδος

Η Άρτεμις Ντούσκου (φωτο στην δίκωπο) θα είναι στο κοινόβιο της Εθνικής ομάδας


Προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας για τις κατηγορίες Εφήβων -Νεανίδων διεξάγεται από την Κωπηλατική Ομοσπονδία έως τις 28 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με τη συμμετοχή 15 επίλεκτων αθλητών απ’ όλη την Ελλάδα. Από πλευράς Ν.Ο.Ι. κλήθηκαν να συμμετέχουν πέντε αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών, δηλαδή το ένα τρίτο του συνόλου της ομάδας του κοινοβίου!

Αθλητές του ΝΟΙ βραβεύτηκαν από τον Δήμο Ιωαννιτών

Στιγμιότυπο από τη βράβευση αθλητών του ΝΟΙ από τον Δήμο Ιωαννιτών


Χρονιά με μεγάλες αγωνιστικές διακρίσεις εντός κι εκτός συνόρων της χώρας ήταν η προηγούμενη για τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία και τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, γεγονός που εξηγεί την πολυπληθή παρουσία αθλητών του στη χθεσινή ετήσια εκδήλωση του Δήμου Ιωαννιτών στο Πνευματικό Κέντρο, στο πλαίσιο της οποίας βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι του 2016.

Ξεκίνησαν προπονήσεις Μπουκουβάλας και Γαρουφαλιάς

Η σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα


Ξεκίνησαν κανονικά προπονήσεις στον ΠΑΣ οι Γαρουφαλιάς, Μπουκουβάλας, ενώ γύρισε από την άδεια και ο Ακόστα μπαίνοντας στο πρόγραμμα. Συνεχίζει να κάνει ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας ο Σκόνδρας.

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Το νόημα της ανακοίνωσης του ΠΑΣ και ο "κίτρινος πυρετός"

Ο Ζάιρο που έχει 7 κάρτες δεν θα παίξει με Βέροια και Ολυμπιακό

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ανακοίνωση που πλέκει το εγκώμιο στον Γιάννη Πετράκη εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, με αφορμή την συμπλήρωση 100 αγώνων πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα στον πάγκο της ομάδας, αλλά που δείχνει και τον δρόμο του μέλλοντος για την ανανέωση της συνεργασίας για τη νέα σεζόν.

Η σημερινή αγωνιστική δραστηριότητα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ


Με προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ συνεχίσθηκε και σήμερα Τετάρτη η προετοιμασία του ΠΑΣ. Επόμενος αγώνας είναι με την Ξάνθη στο στάδιο «Ζωσιμάδες» το Σάββατο 1 Απριλίου.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πλέκει το εγκώμιο στον Γιάννη Πετράκη

Γιώργος Χριστοβασίλης και Γιάννης Πετράκης, οι πρωταγωνιστές του ΠΑΣ Γιάννινα


Ο Γιάννης Πετράκης στην Τρίπολη κάθισε για 100η φορά στον πάγκο του ΠΑΣ σε αγώνες πρωταθλήματος. Συν 15 φορές σε αγώνες κυπέλλου και 4 φορές σε αγώνες Γιουρόπα Λιγκ. Με αφορμή το γεγονός αυτό η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με ανακοίνωσή της δείχνει την εκτίμηση και εμπιστοσύνη στο πρόσωπο και στο έργο του Κρητικού τεχνικού.

Παρά την διακοπή των αγώνων κανονικά οι προπονήσεις

Κανονικά οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα


Μίνι προετοιμασία θα γίνει στον ΠΑΣ μέχρι το επόμενο ματς με την Ξάνθη που θα γίνει στα Γιάννινα το Σάββατο 1 Απριλίου. Για την σημερινή δραστηριότητα μας πληροφορεί το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Γ. Πετράκης: Είχαν φάσεις και οι δύο ομάδες

Οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής: «Ο Αστέρας ήθελε πάρα πολύ το παιχνίδι. Νομίζω ότι είχαμε μία πολύ καλή εικόνα, και καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Στάικος Βεργέτης: Προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του προπονητή των γηπεδούχων Στάικου Βεργέτη


Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Προετοιμαστήκαμε σήμερα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που έχει πολύ καλή συνοχή στις γραμμές της.

Ερασιτέχνης ΠΑΣ: Τεράστιο έργο άφησε ο Θεόδωρος Νικολαΐδης

Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη ΠΑΣ για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη


Μετά την ΠΑΕ και η ερασιτεχνική ομάδα του ΠΑΣ με ανακοίνωσή της εκφράζει την βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Θεόδωρου Νικολαΐδη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Βελτιωμένος ο ΠΑΣ 1-1 με Αστέρα, ενώ μπορούσε και διπλό

Από τους κορυφαίους παίκτες ο Γιάκος που μονομαχεί με τον Μάσα


Για 4η συνεχόμενη χρονιά το ματς στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και στον ΠΑΣ έληξε με ισοπαλία χωρίς να υπάρξει νικητής.

Συλλυπητήρια της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την ευχή να συνεχισθεί το έργο του Θεόδωρου Νικολαΐδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη


Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα εκφράζει την θλίψη αλλά και τα θερμά συλλυπητήρια της κυανόλευκης οικογένειας για τον χαμό του εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» Θεόδωρου Νικολαΐδη.