Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο θρυλικός ΠΑΣ πάει να κάνει το "μπαμ" μέσα στο Περιστέρι

Φάση από τον περυσινό αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 στο γήπεδο Περιστερίου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα το μεσημέρι θα μεταβεί από τα Χανιά στην Αθήνα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο υπάρχει το ματς της 18ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Με ΑΕΚ ή Λεβαδειακό στο κύπελλο ο ΠΑΣ αν αποκλείσει τον Πλατανιά

Η κλήρωση του κυπέλλου για την προημιτελική φάση των "8"


Με ΑΕΚ ή Λεβαδειακό θα αγωνισθεί ο ΠΑΣ στην προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος σε περίπτωση που την ερχόμενη Τετάρτη αποκλείσει τον Πλατανιά.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Όλα είναι ανοιχτά για το δεύτερο παιχνίδι στα Γιάννινα

Ο Γιάννης Πετράκης πιστεύει ότι για το κύπελλο ο ΠΑΣ μπορεί να κάνει την ανατροπή (ΦΩΤΟ athlitiko.gr)


Την αξία της ομάδας του Πλατανιά αναγνώρισε στις δηλώσεις του ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι το τελικό 1-0 αφήνει τα πράγματα "ανοικτά" εν όψει της ρεβάνς στους Ζωσιμάδες που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου.

Απαλλάχτηκαν Χριστοβασίλης, Μίχελς, πρόστιμα σε ΠΑΣ και ΠΑΟΚ

Απαλλάχτηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή ο Γιώργος Χριστοβασίλης.



Αρκετή δουλειά είχε την Πέμπτη (26/1) ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας, καθώς δεν ήταν και λίγες οι ομάδες που κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά είτε των οπαδών τους είτε των παραγόντων τους στα ματς της 16ης και 17ης αγωνιστικής.

Δεν είχε κέφια ο ΠΑΣ και έχασε δίκαια 1-0

Για την ρεβάνς του σταδίου "Ζωσιμάδες" υπάρχουν την Τετάρτη ανοιχτοί λογαριασμοί


Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα ο ΠΑΣ και έχασε 1-0 στα Περιβόλια Χανίων από τον Πλατανιά. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στα Γιάννινα έχοντας η τοπική ομάδα μπροστά της το στοίχημα της ανατροπής του αποτελέσματος αυτού.

Ο Άγγελος Ευαγγέλου ρέφερι την Κυριακή στο Περιστέρι

Ο Άγγελος Ευαγγέλλου (φωτο) διαιτητής στον αγώνα Ατρόμητος - ΠΑΣ



Ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής Ατρόμητος – ΠΑΣ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκα.

Τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης για το θέμα του γηπέδου

Πρόσφατη βράβευση του Γιάκου (δεξιά) από τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη


ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Για το θέμα γηπέδου "Ζωσιμάδες" εκφράστηκε θετικά για να βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Αποτέλεσμα πρόκρισης θέλει σήμερα ο "Άγιαξ"

Ένα καλό αποτέλεσμα θέλει σήμερα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με 21 παίκτες στην αποστολή βρίσκεται από χθες το απόγευμα στα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα στις 17.15 θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στα Περιβόλια σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι COSMOTEsport 1.

Ανακοίνωση για τη συντήρηση του σταδίου "Ζωσιμάδες"

Ανακοίνωση της επιτροπής διοίκησης του σταδίου "Ζωσιμάδες"


Η Επιτροπή Διοίκησης του εθνικού σταδίου «Ζωσιμάδες» με ανακοίνωσή της τοποθετείται και επίσημα για το θέμα που δημιουργήθηκε με την κακή κατάσταση του σταδίου Ιωαννίνων και τις συζητήσεις που προκάλεσε τον τελευταίο καιρό.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ζάιρο και ΠΑΟΚ

Κανονικά θα συνεχισθεί ο δανεισμός του Ζάιρο στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ προσπαθούν να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΣ και τα όσα έγιναν μετά τη λήξη με το φραστικό επεισόδιο του Χριστοβασίλη με τον Ίβιτς, τις αντιπαραθέσεις που ακολούθησαν και οι οποίες συνεχίσθηκαν μέσω ραδιοφώνων και χθες.

Με 21 παίκτες ο ΠΑΣ για Χανιά και μετά για Περιστέρι

Χωρίς Κολιοφούκα και Μαμπουλού ο ΠΑΣ ταξίδεψε για Χανιά


Με 21 παίκτες ταξίδεψε στα Χανιά ο ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Εκεί θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο όπου θα πάει αεροπορικώς Αθήνα για το ματς με τον Ατρόμητο.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Συναδινός: Ο ΠΑΣ ανέλαβε τη συντήρηση του γηπέδου

Οι δηλώσεις του ΓΓΑ Ιούλιου Συναδινού για το θέμα του γηπέδου Ζωσιμάδες


Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός.

Αναφέρθηκε στο θέμα που δημιουργήθηκε με το γήπεδο των «Ζωσιμάδων» και όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις από όλες τις πλευρές. 

Σε απολογία Χριστοβασίλης και Μίχελς από την Πειθαρχική Επιτροπή

Σε απολογία Μίχελς και Χριστοβασίλης από την πειθαρχική επιτροπή


Για τα όσα έγιναν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με την έκθεση του παρατηρητή, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα καλούνται σε απολογία οι ΠΑΕ ΠΑΣ και ΠΑΟΚ όπως και οι πρόεδροι των ομάδων Γιώργος Χριστοβασίλης και Λούμπος Μίχελς.

Ο Μπλάνας ρέφερι στον αγώνα κυπέλλου με Πλατανιά

Ο Μπλάνας (φωτο) από την Μεσσηνία θα διευθύνει τον αγώνα Πλατανιάς - ΠΑΣ


Ο διαιτητής Γεώργιος Μπλάνας του συνδέσμου Μεσσηνίας ορίσθηκε να διευθύνει τον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΣ που θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 17.15.

15 χρόνια χωρίς τον σπουδαίο τεχνικό Γκερντ Πρόκοπ

Δημοσίευμα του "Ηπειρωτικού Αγώνα" τον Μάιο 1986. Διακρίνονται από αριστερά Βαγγέλης Γυφτόπουλος, Γκερντ Πρόκοπ (προπονητής), Χρήστος Μήτσης (πρόεδρος).

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα είναι μια μέρα μνήμης στον ΠΑΣ, καθώς πριν από 15 χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Γερμανός προπονητής Γκερντ Πρόκοπ. Παλιός γκολκίπερ της Άαχεν ο Γκερντ Πρόκοπ στη δεκαετία του ’80 ταυτίστηκε και με τον ΠΑΣ.

Σπ. Πάϊκας: Η ευθύνη συντήρησης του γηπέδου βαρύνει τον ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του προέδρου του γηπέδου Σπύρου Πάϊκα στον ΣΠΟΡ FM για τη συντήρηση του σταδίου


Αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που βρίσκεται στις «Ζωσιμάδες», όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων, Σπύρος Πάικας, στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Υπάρχει σύμβαση από τον Μάρτιο του 2016 που το προβλέπει», τόνισε ο κ. Πάικας, μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση» των Βασίλη Βέργη-Σάββα Λιβάνιου.

Χριστοβασίλης: Δεν απείλησα και δεν έβρισα κανέναν

Οι νέες δηλώσεις από τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Για εμπάθεια απέναντί του, δίχως να μπορεί να εξηγήσει το λόγο, κατηγόρησε τον Βλάνταν Ίβιτς ο Γιώργος Χριστοβασίλης δίνοντας συνέχεια μέσω του Metrosport στο χθεσινό μεταξύ τους επεισόδιο. 

Προπόνηση ενόψει του αγώνα με Πλατανιά

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά


Η ζωή συνεχίζεται για τον ΠΑΣ βλέποντας για λίγο το ματς κυπέλλου με τον Πλατανιά που θα γίνει στα Περιβόλια την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και ώρα 17.15.

Συνάντηση Χριστοβασίλη με τον Περιφερειάρχη για το γήπεδο

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης (φωτο) είχε συνάντηση με τον Γ. Χριστοβασίλη

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης όπου συζητήθηκε κυρίως το πρόβλημα με την κακή κατάσταση των αγωνιστικού χώρου στο στάδιο "Ζωσιμάδες". 

Κυριάκου: "Να ανακαλέσει ο Χριστοβασίλης τα περί Ίβιτς"

Ο σχολιασμός του υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκου Κυριάκου για τις δηλώσεις Χριστοβασίλη


Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, εξαπέλυσε επίθεση στον Σέρβο προπονητή μετά το τέλος του ματς, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκο Κυριάκο να τον καλεί να ανακαλέσει άμεσα τις δηλώσεις του. 

Ο Χριστοβασίλης απάντησε στις δηλώσεις Ίβιτς

Καταπέλτης κατά του Ίβιτς στις δηλώσεις του ο Χριστοβασίλης


Κατά του Βλάνταν Ίβιτς εξαπέλυσε επίθεση ο Γιώργος Χριστοβασίλης με δηλώσεις που έκανε στην ΕΤ3. Αφορμή για αυτές φέρονται να αποτέλεσαν τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού μετά τη λήξη του αγώνα σχετικά με την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. 

Χαρίσης αντί Καλτσή στην τεχνική ηγεσία της Ανατολής

Αριστερά ο Βασίλης Καλτσής σε ένα παλιότερο στιγμιότυπο με τον Γιάννη Νταλακούρα


Μετά την ήττα με σκορ 2-1 στο ντέρμπι με την Δόξα Κρανούλας, αλλαγή τεχνικής ηγεσίας σημειώθηκε στον Α. Ο. Ανατολής καθώς την θέση του Βασίλη Καλτσή πήρε ο Θανάσης Χαρίσης, που πριν από λίγο καιρό αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Θύελλας Ελεούσας.

Γ. Πετράκης: Κέρδισε το ματς ο πιο τυχερός

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήθελα να πω ότι στις συνθήκες που έγινε το ματς αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν. Σε αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα το κερδίζει ο πιο τυχερός που ήταν ο ΠΑΟΚ.

Ο Ίβιτς τα έβαλε με το γήπεδο και τον Χριστοβασίλη!

Οι δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς τόνισε: «Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο… είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια.

Από το πουθενά με μια φάση ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 0-1 (φωτο από gazzetta.gr)


Με γκολ του Λέοβατς στο 31’ ο ΠΑΟΚ κέρδισε 0-1 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ανεβαίνοντας έτσι στην 5η θέση. Το σκορ κάθε άλλο παρά δίκαιο είναι. Ο Δικέφαλος ήταν καλός μόνο στο α’ μέρος που σημείωσε το γκολ και οι επικίνδυνες φάσεις που δημιούργησε ήταν σχετικά λίγες.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Ο Ν.Ο.Ι τίμησε τη μνήμη του Ευριπίδη Σκλιβανίτη

"Ευριπίδης Σκλιβανίτης" θα ονομάζεται το γυμναστήριο του Ν. Ο. Ιωαννίνων


Ένα δικό της αγαπημένο παιδί που δυστυχώς έφυγε νωρίς και η απουσία του παραμένει αισθητή, τίμησε η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων σε ειδική εκδήλωση όπου η συγκίνηση περίσσεψε.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ποιους επέλεξε ο Ίβιτς για το ματς στα Γιάννινα

Εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ έμειναν οι Βελλίδης (φωτο) και Πρίγιοβιτς


Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους, με το Βλάνταν Ίβιτς να ανακοινώνει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.

Εκτός αποστολής έμειναν Ζάιρο και Γαρουφαλιάς

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει στις 19.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Εκτός αποστολής έμεινε ο τιμωρημένος Γαρουφαλιάς και ο Ζάιρο, ενώ επιστρέφουν οι Μπέριος και Λίλα.