Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Ταλέντα του βόλεϊ έλαμψαν σε αγώνες των ενώσεων πετοσφαίρισης που έγιναν στα Γρεβενά

Στιγμιότυπο με τις ομάδες των κλιμακίων βόλεϊ που έγιναν στα Γρεβενά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο διακλιμακιακό πρωτάθλημα με αγώνες αγοριών και κοριτσιών που επιλέχθηκαν από τους ΠΟΠ των ενώσεων ΕΣΠΕΔΕ και ΕΠΕΣΘ και οργανώθηκε με πρωτοβουλία της ΕΟΠΕ αλλά και του υπεύθυνου ανάπτυξης Β. Ελλάδας Κου Μπάμπη Καρασαρλίδη στο κλειστό γυμναστήριο Γρεβενών στις 27/12/2017.

Σε μια γιορτή του βόλεϊ οι αθλητές και οι αθλήτριες και των δύο κλιμακίων των Προεθνικών ομάδων αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση των προπονητών που τους επέλεξαν δίνοντας  το καλύτερό τους εαυτό παρουσιάζοντας θέαμα και αγωνιστικότητα στους παρευρισκόμενους θεατές( φίλους του βόλεϊ, γονείς των παιδιών, παραγόντων σωματείων, μελών των ενώσεων αλλά και της ΕΟΠΕ)  με αποκορύφωση τον αγώνα των κοριτσιών ο οποίος κρίθηκε στο τάι μπρέικ υπέρ του κλιμακίου της ΕΣΠΕΔΕ και μάλιστα με ανατροπή.

Στην αποστολή της ΕΣΠΕΔΕ εκτός των ΠΟΠ Καλογήρου Δημήτριο - Κυριαζή Μαρίας(Υπεύθυνοι Κοριτσιών) και Παππά Γεώργιο(Υπεύθυνο Αγοριών) συμμετείχαν και τα μέλη της επιτροπής Ανάπτυξης της ΕΣΠΕΔΕ Τέφα Ιφιγένεια και Γώγος Γεώργιος.

Την ΕΟΠΕ αντιπροσώπευσαν τα μέλη του ΔΣ Ορφανίδης Θεόφιλος και Τέφα Ιφιγένεια.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το Δ.Σ. του Σωματείου Γ.Σ. Γρεβενών και τον Γ.Γ. της ΕΣΠΕΜ Κώστα Κυριάκου για την φιλοξενία στο κλειστό γυμναστήριο των Γρεβενών αλλά και να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για το θέαμα και την αγωνιστικότητα που παρουσίασαν.


Τέλος ευχαριστεί τους προπονητές και των δύο κλιμακίων για την άριστη αντιμετώπιση όλων των αθλητών και αθλητριών που συμμετείχαν.