Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Τέλος ο Ναδάλες, ο ΠΑΣ ψάχνει και για αριστερό αμυντικό

Ο Ναδάλες (δεξιά) στην πρώτη δοκιμαστική προπόνηση που έκανε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2014. Δίπλα ο Ακόστα που είναι στη Λαμία


Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βρέθηκε λύση με τον Νταβίντ Ναδάλες στη σημερινή συνάντηση που είχε αυτός με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη και τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο, που ταξίδεψε γι’ αυτό τον σκοπό στην Αθήνα.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρά τα όσα ειπώθηκαν από τον Χριστοβασίλη για να παραμείνει στην ομάδα, δεν στάθηκαν ικανά για να μεταπείσουν τον Ναδάλες να αποσύρει την προσφυγή. Ο Ισπανός αμυντικός έμεινε στην αρχική του απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ, έχοντας προφανώς κάτι άλλο στο μυαλό του για την επόμενη μέρα της καριέρας του.

Αν θα εκδικαστεί τελικά η προσφυγή ή θα υπάρξει συμβιβασμός για να λύσει συναινετικά το συμβόλαιό του θα φανεί τις επόμενες μέρες. Τα οφειλόμενα χρήματα έτσι και αλλιώς θα καταβληθούν από την ΠΑΕ υποχρεωτικά.


Μετά τις εξελίξεις αυτές, ο ΠΑΣ θα ψάξει στη μεταγραφική περίοδο που ανοίγει τη Δευτέρα για την απόκτηση και αριστερού αμυντικού.