Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Φαίνεται εύκολο, αλλά είναι δύσκολο το ματς με Λαμία

Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το θεωρητικά εύκολο ματς της Κυριακής με τη Λαμία

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το ματς της Κυριακής μεταξύ του ΠΑΣ και της Λαμίας μπορεί να μη έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τον πολύ κόσμο, όπως άλλα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, αλλά έχει σούπερ ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες που θα κοντραριστούν.
Ο ΠΑΣ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τέσσερις άκαρπες αγωνιστικές (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) για να γλυκάνει τον κόσμο του αλλά και να βελτιωθεί βαθμολογικά. Είναι σαν να παίζει με την πλάτη στον τοίχο, από την άποψη ότι με νέο παραπάτημα θα ακουστούν εντονότερα φωνές κριτικής και αμφισβήτησης από μερίδα φιλάθλων, κάτι που δεν θέλουν με τίποτα στο κυανόλευκο στρατόπεδο.

Από την άλλη πλευρά η Λαμία είναι αξιόμαχη ομάδα που παλεύει με το πάθος του νεοφώτιστου τα παιχνίδια. Μάλιστα οι κυανόλευκοι εκτιμούν ότι θα έχουν μεγάλες αντιστάσεις από τους Ρουμελιώτες και ετοιμάζονται για να δώσουν μεγάλη μάχη. Συνεπώς το ματς αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς είναι και το τελευταίο του έτους και του α’ γύρου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Θα ακολουθήσει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου και η αγωνιστική αυλαία του 2017 θα πέσει στη Λιβαδειά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. 

Με νίκη επί της Λαμίας θα επιστρέψουν τα χαμόγελα και με καλή ψυχολογία θα πάει στα επόμενα παιχνίδια. Υπό το πρίσμα αυτό συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις η προετοιμασία που μπαίνει στην τελική ευθεία. Ο Πετράκης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Καρανίκα και τους τραυματίες Νικολιά και Ροντρίγκες. Οι δύο τελευταίοι είναι από καιρό εκτός ομάδας και η απουσία τους δεν είναι πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Επιστρέφει ο Λίλα που εξέτισε την ποινή και ο Χαλκιαδάκης που από προχτές μπήκε στο πρόγραμμα. 

Όπως φάνηκε στις τελευταίας προπονήσεις δεν θα υπάρξουν μεγάλες αποκλίσεις από την ενδεκάδα που αντιμετώπισε στη Λάρισα την ΑΕΛ. Μπορεί να μη ήρθε η νίκη για τους κυανόλευκους αλλά ο Πετράκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εμφάνιση της ομάδας, ανεξαρτήτως του ισόπαλου αποτελέσματος. Μετά την προπόνηση, αντιπροσωπεία του ΠΑΣ με τους Καρανίκα, Σκόνδρα επισκέφθηκαν το Πρότυπο Γυμνάσιο Ζωσιμαίας Σχολής όπου μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές.