Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Τώρα θέλει στήριξη για να μείνει όρθιος ο "Άγιαξ"

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ, τέλος οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς σε καθημερινή  βάση, εκτός από την ημέρα της Πρωτοχρονιάς που θα δοθεί ρεπό. Πλην του Ναδάλες, δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα στην ομάδα, αφού αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα ο αρχηγός Αλέξης Μιχαήλ που ήταν τραυματίας από το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Ο Ιανουάριος είναι δύσκολος μήνας για τον ΠΑΣ, καθώς θα δώσει σειρά σημαντικών αγώνων που εν μέρει θα καθορίσουν τη γραμμή πλεύσης της περαιτέρω πορείας του. Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου θα υποδεχτεί στα Γιάννινα τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του β’ γύρου. Δύσκολο ματς, αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα του Μοριά είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και έχει παράδοση καλών εμφανίσεων στα Γιάννινα.

Αμέσως μετά, την Τετάρτη 10/1 θα υποδεχτεί τον Λεβαδειακό στη ρεβάνς του α’ αγώνα που έγινε στη Λιβαδειά και σφραγίστηκε με νίκη 1-0 των γηπεδούχων. Οι Γιαννιώτες θέλουν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, καθώς φαντάζει δύσκολο να καταλάβουν την 5η θέση στο πρωτάθλημα που θα τους οδηγήσει στην Ευρώπη. Γι’ αυτό έριξαν βάρος στο Κύπελλο για να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Μετά τον Λεβαδειακό ακολουθούν τα ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (Κυριακή 14/1), με τον Ατρόμητο στα Γιάννινα (Κυριακή 21/1) και κλείνει ο μήνας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Κυριακή 28/1). Αμέσως μετά ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ


Είναι αντιληπτό ότι το 2018 ξεκινά ανηφορικά για τον ιστορικό «Άγιαξ της Ηπείρου» και θα κληθούν οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη να υπερβάλουν εαυτούς για να πάρουν βαθμούς και να διατηρήσουν την ομάδα σε μια καλή πορεία. Επί του παρόντος προέχει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης με στόχο τη νίκη για να γίνει καλό ποδαρικό στον νέο χρόνο που θα ξεπροβάλει σε λίγες μέρες. Οι κυανόλευκοι έχουν πάγια τακτική να βλέπουν κάθε παιχνίδι χωριστά, προσπαθώντας βήμα – βήμα να υλοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους. Από τις 22 Δεκεμβρίου όλοι είναι σε άδεια μέχρι σήμερα που αρχίζουν προπονήσεις. Ο χρόνος της διακοπής του πρωταθλήματος επενεργεί θετικά για τον ΠΑΣ, καθώς θα έχουν αποθεραπευτεί οι τραυματίες Μιχαήλ, Κόντε και θα είναι εντελώς καλά ο Νικολιάς. Εκτιμάται ότι ο ΠΑΣ θα είναι πάνοπλος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με απόντα μόνο τον Ναδάλες.