Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Δεν πάει Λάρισα ούτε ο Χαλκιαδάκης που έπαθε υποτροπή σε παλιότερο τραύμα

Με προβλήματα η αποστολή του ΠΑΣ στη Λάρισα


Με προβλήματα αναχωρεί για τη Λάρισα η αποστολή του ΠΑΣ. Εκτός από τους τιμωρημένους Καρανίκα, Λίλα, τον Νικολιά που κάνει θεραπεία, εκτός αποστολής έμεινε υποχρεωτικά και ο Χαλκιαδάκης που έπαθε υποτροπή (τράβηγμα στο υποκνιμίδιο) με αμφίβολη τη συμμετοχή του και στο επόμενο ματς με τη Λαμία.
Επίσης κάκωση έσω πλαγίου έπαθε ο Ροντρίγκες που από το καλοκαίρι δεν έχει καμία επίσημη συμμετοχή και ενδεχομένως να αποτελέσει τον Ιανουάριο και παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Επίσης αποκλείστηκε ο Κοζορώνης που μπορεί να μη ήταν βασικός αλλά ήταν συνεχώς στις αποστολές και έχουν φουντώσει οι φήμες για αποχώρησή του από την ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και η αποστολή του ΠΑΣ

Με ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας και με τους Rodriguez, Χαλκιαδάκη να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και να μένουν εκτός αποστολής. Ο Rodriguez με κάκωση έσω πλαγίου και τον Χαλκιαδάκη να τον ταλαιπωρεί το τράβηγμα στο υποκνιμίδιο από την προηγούμενη φορά.
Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ. Πιο αναλυτική η 18άδα είναι:
ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΣΚΟΝΔΡΑΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ, ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΣ, ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, NADALES, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, CONDE, SOLTANI, ΜΑΝΘΑΤΗΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, BETRA, VIDAL, ΓΙΑΚΟΣ, ΜΠΕΡΙΟΣ, ΜΙΧΑΗΛ
Άρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος Δημήτρης.


Καλή επιτυχία στην ομάδα μας..