Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

Πίστωση 258.000 ευρώ για αθλητικό κέντρο στο Ελληνικό

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ


Σε διαδικασία δημοπράτησης βρίσκεται πλέον το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου και η δημιουργία ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου στο Ελληνικό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης από τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και τον δήμαρχο Γιάννη Σεντελέ.


Η υπογραφή της σύμβασης για το έργο προϋπολογισμού 258.000 ευρώ, έγινε κατά την επίσκεψη του δημάρχου στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη, παρουσία του βουλευτή Ιωαννίνων Γιάννη Στέφου.
Το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου του Ελληνικού περιλαμβάνει την πλήρη ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου, με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, την περίφραξη και την αναβάθμιση των χώρων των αποδυτηρίων.

Επίσης, ο κ. Σεντελές συναντήθηκε με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη και ζήτησε την ένταξη του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στον κατάλογο των απομακρυσμένων-παραμεθόριων και προβληματικών περιοχών, έτσι ώστε οι υπάλληλοι που υπηρετούν στην περιοχή, να δικαιούνται το αντίστοιχο επίδομα. Ο κ. Σεντελές κατέθεσε και τα σχετικά έγγραφα αλληλογραφίας μέχρι σήμερα, επισημαίνοντας πως το ίδιο αίτημα αφορά και τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, η κα Γεροβασίλη είδε θετικά το αίτημα.

ΠΗΓΗ: typos-i.gr