Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Η Κρανούλα 1-1 στη Λευκάδα με τον Πανλευκάδιο

Φάση από τον αγώνα Πανλευκάδιος - Δόξα Κρανούλας


Δεν κατάφερε ούτε αυτή την αγωνιστική, η ομάδα του Πανλευκάδιου, να πάρει τη πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με 1-1 με τη Δόξα Κρανούλας, με τους παίχτες του Γιώργου Κατηφόρη, να είναι αφυπνίζονται και να δικαιούνται τη νίκη, μετά το 0-1 της φιλοξενούμενης ομάδας.
Παράπονα για τη διαιτησία, υπάρχουν στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

Οι δύο ομάδες σπατάλησαν ένα ολόκληρο 45λεπτο, για να “ζεστάνουν” τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας, “Γρηγορής Πλάτωνας”. Το μόνο που καταγράφτηκε από το πρώτο ημίχρονο, είναι μια κεφαλιά του Γκόλια που απέκρουσε ο Καραπιπέρη και ένα σουτ του Γκέκα που βρέθηκε λίγο άουτ, από πλευράς φιλοξενούμενους. Ενώ, οι γηπεδούχοι, είχαν μια καλή στιγμή με ένα σουτ του Φλούδα από καλή θέση.

Η επανάληψη ξεκίνησε με γκολ από πλευράς φιλοξενούμενων στο 46΄ με τον Ζδράβο με σουτ από την μεγάλη περιοχή και αυτό αφύπνισε τους παίχτες του Πανλευκάδιου και βοήθησε να δούμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να αντιδρούν κατευθείαν και να ισοφαρίζουν με τον Κοτσόλι στο 52΄, ύστερα από σέντρα του αρχηγού Κοκκόλη Μπ. και στη συνέχεια να έχουμε έναν επιθετικό μονόλογο των παιχτών του Γιώργου Κατηφόρη.

Στο 63΄ ο Μουρεχίδης, βρίσκει τον Κοκόλη Μπ, που δεν μπορεί να νικήσει τον Αρχοντάκη. Στο 64΄ ο Ντιμιτρόφ, χάνει και αυτός μια ευκαιρία. Ενώ, ο αρχηγός, χάνει απίστευτο τετ α τετ στο 68΄, όταν βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Κρανούλας, ύστερα από μπαλιά του Ντιμιτρόφ.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 70΄ ο Μουρεχίδης έκανε το φάουλ, ο Τριάντος έκανε την κεφαλιά η μπάλα φτάνει αρχικά στον Βλάχο που δεν μπορεί να σκοράρει και στη συνέχεια στον Κατσόλι που με γυριστό κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Την τελευταία φάση του παιχνιδιού, ανήκει στην Κρανούλα, όταν ο Γκέκας δεν νίκησε τον Καραπιπέρη, σε σουτ που έκανε μόνος του από την μικρή περιοχή.

Από πλευράς Πανλευκάδιου, υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία του κ. Κέκελου και των βοηθών του, αφού φωνάζουν για δύο offside του Κοκκόλη Μπ. και του Κοτσόλι, που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Πανλευκάδιος(Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Κοκόλης Χ, Μουρεχίδης(82΄ Κούτσικος), Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης Χ., Κουμπής, Κολοβός(88΄Αργυρός), Ντιμιτρόφ, Κατσόλι


Δόξα Κρανούλας(Σιαφάκας): Αρχοντάκης, Νάσιος, Ζδράβος, Τσουλιάης, Γκόλιας, Παρχαρίδης(79΄ Μαρμούτας), Τσουμάνης, Μιχάλης, Νιτσιάκος(61΄ Ριστάνης), Γκέγκα, Νούγιας(64΄ Τσέπας).

ΠΗΓΗ: lefkadasportnews.gr

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
11η αγωνιστική
Α.Ε. Ποντίων Καραγιαννίων – Ερμής Αμυνταίου 0-3
Σκουφάς Κομποτίου – Νέος Αμφίλοχος 0-1
Αστέρας Παραποτάμου – Θεσπρωτός 0-3
Εθνικός Φιλιππιάδας – Λευκίμη 0-2
Πανλευκάδιος – Δόξα Κρανούλας 1-1
Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά 1-0
Ρεπό Τηλυκράτης Λευκάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 11 αγώνες)

Τηλυκράτης Λευκάδας* 22
-----------------------------------------------------
Μακεδονικός Φούφας* 19
Ερμής Αμυνταίου 18
Α. Ε. Ποντίων Καραγιαννίων Κοζάνης 17
Λευκίμη Κέρκυρας* 17
Νέος Αμφίλοχος* 15
Δόξα Κρανούλας* 16
----------------------------------------------------
Θεσπρωτός* 16
Εθνικός Φιλιππιάδας* 12
Καστοριά* 8
Πανλευκάδιος* 7
Σκουφάς Κομποτίου* 6
Αστέρας Παραποτάμου* 4
ΣΗΜ: Οι ομάδες με αστερίσκο έκαναν το ρεπό τους και έχουν αγώνα λιγότερο.

 ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σκουφάς Κομποτίου-ΑΕΠ Καραγιαννίων
Αμφίλοχος-Αστέρας Παραποτάμου
Τηλυκράτης-Εθνικός Φιλιππιάδας
Θεσπρωτός-Πανλευκάδιος
Λευκίμμη-Καστοριά
Δόξα Κρανούλας-Μακεδονικός Φούφα
Ρεπό: Ερμής Αμυνταίου