Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Υπάρχουν ματς για να καλύψει ο "Άγιαξ" τους χαμένους βαθμούς

Οι βαθμοί που χάθηκαν στη Ριζούπολη (φωτο) θα καλυφθούν σε άλλα παιχνίδια.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχασε 4-3 στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα από λάθη που έγιναν στην άμυνα, αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα έχει βατό πρόγραμμα που μπορεί να συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς που θα τον φέρουν ψηλότερα στη βαθμολογία.
Μετά τη διακοπή ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια με Παναιτωλικό, Ξάνθη. Στη συνέχεια θα ταξιδέψει στη Λάρισα και θα υποδεχτεί τη Λαμία στο στάδιο «Ζωσιμάδες», κλείνοντας έτσι μια τετράδα προσιτή αγωνιστικά για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» για να διεκδικήσει νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο α’ γύρος θα κλείσει στις 15 Δεκεμβρίου με το ματς στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου θα τα δώσει όλα και ότι βγει, αλλά και αν δεν βγει τίποτα δεν θα του πει και κανένας κουβέντα. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει για τους κυανόλευκους η τετράδα αγώνων που έρχεται με τρία ματς στα Γιάννινα και ένα εκτός. 

Επειδή ο Πετράκης τους συνέστησε να κοιτάζουν κάθε παιχνίδι χωριστά, το μυαλό τους τώρα είναι στο ερχόμενο ματς με τον Παναιτωλικό στα Γιάννινα. Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, γιατί εκ παραδόσεως οι αναμετρήσεις με τον Παναιτωλικό έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον λόγω και της κοντινής απόστασης των δύο πόλεων, αλλά ο ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα είναι ιδιαίτερα δυνατός και αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό την καυτή έδρα του. 

Οι παίκτες του Πετράκης περιμένουν πως και πως για να έρθει το παιχνίδι αυτό, προκειμένου να διεκδικήσουν τη νίκη και να γλυκάνουν και τον κόσμο τους που πικράθηκε για τα λάθη που έγιναν στη Ριζούπολη και ήρθε η ήττα από τον Απόλλωνα. Στο κομμάτι αυτό θα δουλέψει και ο Πετράκης τις επόμενες μέρες, καθώς από σήμερα ξεκινά μίνι προετοιμασία με στόχο μετά την διακοπή η ομάδα να γίνει καλύτερη, αρχής γενομένης από το ματς με τον Παναιτωλικό. Παράλληλα είναι και ευκαιρία να ξεκουραστούν οι παίκτες ενόψει της τελικής ευθείας του α’ γύρου.