Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Όλοι στις επάλξεις καθώς έρχεται και ο Τζημόπουλος

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στο ΠΕΑΚΙ


Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που θα γίνει την Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Το βράδυ της Παρασκευής (αύριο) επιστρέφει και ο Τζημόπουλος από το Περού (συμμετείχε με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στα πλέι οφ) που θα προλάβει μόνο την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη, πλην του τραυματία Χαλκιαδάκη, που δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής. Σήμερα ο τεχνικός της ομάδας, στο δίτερμα που έγινε, ασχολήθηκε περισσότερο με την τακτική του αγώνα.


Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Παρόντες όλοι σήμερα στην προπόνηση της ομάδας, πλην Τζημόπουλου ο οποίος επιστρέφει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Ν.Ζηλανδίας και του Χαλκιαδάκη που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Για την ομάδα σήμερα το πρόγραμμα είχε ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης και στη συνέχεια διπλό τακτικής υπό τις εντολές του κ. Πετράκη.


Μετά το τέλος της προπόνησης οι τερματοφύλακες της ομάδας Βελλίδης, Βενετικίδης, Γιαννίκογλου και Περιστερίδης συνοδευόμενοι από τον κ.Πετράκη παρευρέθηκαν στο Epirus Sport & Health Center για την παρουσίαση της ακαδημίας του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας μας κ. Τσελιόπουλου.