Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Εντατικά μαθήματα στον ΠΑΣ για τη μάχη με Απόλλωνα

Στιγμιότυπο από την προπόνηση των τερματοφυλάκων υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα.
Όπως δείχνουν τα πράγματα ο «Άγιαξ» και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι κομπλέ, αφού χτες ο Θέμης Τζημόπουλος ένιωσε πολύ καλύτερα και η εκτίμηση είναι ότι θα είναι στη διάθεση του προπονητή. Απλά τις δύο τελευταίες μέρες έκανε συντηρητικό πρόγραμμα αποφεύγοντας τις κεφαλιές για να ξεπεραστεί ολοκληρωτικά το πρόγραμμα στον αυχένα. Επίσης και οι ενοχλήσεις που είχε ο Γιάκος στο πόδι δεν είναι κάτι που να προκαλεί πρόβλημα συμμετοχής στο παιχνίδι. Έτσι για 3η συνεχόμενη αγωνιστική ο ιστορικός ΠΑΣ θα είναι κομπλέ, δίνοντας τη δυνατότητα στον Πετράκη να κάνει τις καλύτερες επιλογές παικτών. 


Επειδή η ομάδα προέρχεται από καλό σερί αποτελεσμάτων, θα παραμείνει ο κορμός της ομάδας. Αν γίνουν κάποιες αλλαγές θα είναι για λόγους τακτικής, για να βοηθηθεί περισσότερο το σύστημα που θα επιλέξει ο έμπειρος τεχνικός να ακολουθήσει στο γήπεδο του Απόλλωνα. Ο ΠΑΣ θα πάει για τη νίκη και αν το πετύχει θα ανεβάσει πολύ τις προσδοκίες, γιατί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος θα υποδεχτεί στα Γιάννινα Παναιτωλικό και Ξάνθη έχοντας την ευκαιρία να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς. 

Ο Πετράκης δίνει ιδιαίτερη έμβαση στην τακτική και στις δύο τελευταίες προπονήσεις ασχολήθηκε με τις στημένες φάσεις, την οργάνωση άμυνας αλλά και την επιθετική ανάπτυξη. Στις τελευταίες προπονήσεις θα αναλύσει στους παίκτες και τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλωνα για να πάνε «διαβασμένοι» στη Ριζούπολη. Δεν θα είναι στα πλάνα για μια ακόμα αγωνιστική οι Ροντρίγκες και Περιστερίδης που κάνουν μεν προπονήσεις, αλλά είναι ακόμα ανέτοιμοι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΖΗΛΟΣ

Ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος του συνδέσμου Λάρισας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Απόλλων – ΠΑΣ που θα γίνει την Κυριακή και ώρα 5.15 μ.μ. στην Ριζούπολη. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας), Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων). Τέταρτος διαιτητής ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) και παρατηρητής ο Δημήτριος Μπερσής (Αρκαδίας).  Ο Τζήλος πέρσι ήταν ρέφερι στα παιχνίδια ΠΑΣ – Παναθηναϊκός 1-1 και Ολυμπιακός – ΠΑΣ 5-0. Επίσης τη σεζόν 2015-16 ήταν διαιτητής στα παιχνίδια: Βέροια – ΠΑΣ 1-1, Πανιώνιος – ΠΑΣ 2-0, ΠΑΣ – Πανιώνιος 1-1.

ΕΙΔΑΝ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ


Το βίντεο του αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό παρακολούθησαν πριν από την έναρξη της χτεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης. Στη διάρκεια της προβολής ο τεχνικός της ομάδας μας, Ζόραν Βούλιτς επισήμανε τα λάθη που έγιναν ενώ αναφέρθηκαν και στα θετικά στοιχεία από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ακολούθησε προπόνηση με τέσσερις ποδοσφαιριστές να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Πρόκειται για τους Κύργια, Κούρο, Καστιγέχος και Χουάρεζ. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προετοιμάζεται εντατικά για το ματς με τον ΠΑΣ θέλοντας τους 3 βαθμούς που θα είναι σανίδα σωτηρίας. Μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ξάνθης και την ισοπαλία 1-1 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό άνοιξε η όρεξη του Απόλλωνα που θέλει και άλλους βαθμούς για να σώσει την παρτίδα.