Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Η νέα αξιόλογη προσπάθεια του Χρήστου Τσελιόπουλου

Στιγμιότυπο από τη σημερινή συνέντευξη του Χρήστου Τσελιόπουλου με την παρουσία του Γιάννη Πετράκη και των τερματοφυλάκων του ΠΑΣ


Το έργο του Χρήστου Τσελιόπουλου τα τελευταία χρόνια στην εκγύμναση των τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Γιάννινα είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού.
Τους έχει εξελίξει στο μέγιστο, έχουν πάρει μεταγραφές, έχουν κερδίσει διακρίσεις σε αγώνες με βραβεία MVP κτλ. Τη δουλειά αυτή που θα συνεχίσει να επιτελεί για 5η συνεχόμενη σεζόν στην «κυανόλευκη» ομάδα, έχοντας κι ένα ακόμα παλαιότερο πέρασμα επί Ντεμόλ στον ΠΑΣ, έρχεται πλέον να την προχωρήσει σε μεγαλύτερο βάθος. Πως θα γίνει αυτό; Με τη λειτουργία μίας πρότυπης σχολής τερματοφυλάκων με τη συνεργασία του Epirus Health Center στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στο Κάτω Νεοχωρόπουλο.


Η παρουσίαση του εγχειρήματος ίδρυσης της νέας σχολής τερματοφυλάκων έγινε σήμερα με κάθε επισημότητα στο Αθλητικό Κέντρο Epirus, με τον κ. Τσελιόπουλο να έχει την αμέριστη στήριξη του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα και άμεσου συνεργάτη του, Γιάννη Πετράκη, καθώς και των 5 τερματοφυλάκων που προπονεί επί καθημερινής βάσης, των Βελλίδη, Γιαννίκογλου, Περιστερίδη, Παπαϊωάννου και Βενετικίδη.


Ολόκληρο το ρεπορτάζ στο super-fm.gr