Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017

Ιστορική μέρα η Κυριακή 5/11 για το ποδόσφαιρο της Άρτας

Μια νέα σελίδα στο ποδόσφαιρο της Άρτας άνοιξε με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Καραϊσκάκης στη Β' Εθνική


Ιστορική μέρα θα είναι η Κυριακή 5 Νοεμβρίου για την Άρτα, καθώς μετά από 38 χρόνια θα γίνει στην πόλη αγώνας Β’ Εθνικής και θα έχει ο νομός ομάδα σε αυτή την κατηγορία. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας στην πρεμιέρα έχασε 1-0 στα Χανιά από τον Κισσαμικό και αύριο Κυριακή (5/11) θα υποδεχτεί τον Αχαρναϊκό στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων. Επιβάλλεται αυτή η προσπάθεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης να στηριχτεί αλλά και να αγκαλιαστεί από τους φιλάθλους της περιοχής. 

Ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό από την ΠΑΕ Καραϊσκάκης ανακοινώθηκαν τα εξής: «Την προσεχή Κυριακή 5 Νοεμβρίου η Άρτα γιορτάζει την επιστροφή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας θα δώσει τον πρώτο της εντός έδρας αγώνα για το πρωτάθλημα της Football League, με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων Άρτας. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο να έχουν στην κατοχή τους την αστυνομική τους ταυτότητα».


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η προετοιμασία της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αχαρναϊκό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 15:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων Άρτας.
Μετά το τέλος της Σαββατιάτικης προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Παπαβασιλείου, έκανε γνωστή στους ποδοσφαιριστές την 18μελή αποστολή του αγώνα, η οποία αποτελείται από τους: Ηλία Μέλκα, Χάρη Ραχιώτη (τερματοφύλακες), Αποστόλη Αβραμίδη, Παντελή Θεολόγου, Αριστοτέλη Καραγιαννίδη, Μάριο Καψάλη, Νίκο Παπανίκου, Νικηφόρο Τσοντάκη (αμυντικοί), Τάσο Δημητριάδη, Τζόρτζ Κόλλινς, Γιώργο Μακρή, Βασίλη Μουκίδη, Μάριο Χούσο (μέσοι), Νίκο Γυφτοκώστα, Σωκράτη Ευαγγέλου, Δημήτρη Κυριάκη, Γιάννη Λουκίνα, Στέλιο Μακρίδη (επιθετικοί).

Εκτός αποστολής έμειναν οι ποδοσφαιριστές: Αποστόλης Σιαράβας, Άλντο Άτσκα, Γιώργος Φίλιος, Γιάννης Γούλας, Άρης Μιχάλης, Λάμπρος Μπαλαδήμας και Άγγελος Τσάκαλος.