Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Βοσνιάδης: Μετά το γκολ δεν κάναμε καλή διαχείριση

Ο προπονητής της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης


Ο προπονητής της Κέρκυρας Αλέκος Βοσνιάδης δήλωσε τα εξής: «Ένα άσχημο αποτέλεσμα για μας σ’ ένα παιχνίδι που το πηγαίναμε όπως έπρεπε. Δεν επιτρέψαμε στον ΠΑΣ Γιάννινα να βρει ρυθμό, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν δεχτήκαμε φάσεις. Μετά από ένα ήρεμο α’ ημίχρονο ξέραμε ότι όσο περνάει ο χρόνος, ο ΠΑΣ θα ψάχνει επιθέσεις κι εμείς θα βρούμε χώρους να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Με την αλλαγή του Ζορμπά θέλαμε να γίνουμε καλύτεροι στην κατοχή μπάλας.

Δεν προηγηθήκαμε στη φάση του Γκόμεζ, αλλά βρήκαμε τελικά το γκολ με τον Παμλίδη σ’ ένα καθοριστικό σημείο. Όταν προηγείσαι, όμως και κάνεις τραγικό αμυντικό λάθος δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο, ήταν σαν να φύγαμε από το παιχνίδι. Επιτρέψαμε τον ενθουσιασμό του αντιπάλου και αντί να αμυνθούμε με συγκέντρωση και να πάρουμε τον πόντο, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και μετά θα μπορούσαμε να δεχτούμε κι άλλο .

Κακή η αντίδρασή μας ακόμα και όταν πήγαμε να κλέψουμε την μπάλα από τον τερματοφύλακα, που μας την πήρε δύο φορές με τάκλιν έξω από την περιοχή του.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νίκη. Όταν του στράβωσε δεν άφησε το παιχνίδι στην τύχη του και είχε την αντίδραση μιας ομάδας που διεκδικεί τα παιχνίδια.

Εμείς θα γίνουμε πιο σοφοί, το αφήνουμε πίσω, θα σκεφτούμε τι κάναμε λάθος σ’ αυτό».
Για το αν ήταν θέμα απειρίας η διαχείριση του ματς μετά το 72’: «Δεν ήταν θέμα απειρίας, έγινε ένα λάθος ατομικό. Είχαμε πάρει μέτρα πριν το δικό μας γκολ, έπρεπε να έχουμε μια άλλη συμπεριφορά μετά το 0-1, με καλύτερη αμυντική οργάνωση. Όταν ο αντίπαλος σε ισοφαρίζει γρήγορα, ξυπνάει και ο κόσμος και έρχονται τα πάνω κάτω. Πρέπει ομάδες όπως εμείς να μπορούν να διαχειριστούν τέτοια ματς».