Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Διευκρινήσεις του ΠΕΑΚΙ για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου

Ανακοίνωση της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ για το κολυμβητήριο


Από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ ανακοινώθηκαν τα εξής: Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ απαντά σε ανακριβή δημοσιεύματα και αναφορές, δηλώνοντας ρητά και κατηγορηματικά, όπως έχει ήδη αναφερθεί και στο σχετικό Δελτίο Τύπου που απεστάλη στα ΜΜΕ και είναι αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του ΠΕΑΚΙ (http://www.peaki.gr/arthro.php?titlos=kolymbhthrio-anoixto-gia-oloys-8284), πως καμία επιπλέον επιβάρυνση δεν προκύπτει φέτος για τους αθλητές και αθλήτριες των σωματείων του κολυμβητηρίου, σε σχέση με πέρυσι.


Συγκεκριμένα, 40€ πλήρωναν πέρυσι οι αθλητές στα σωματεία, 40€ θα καταβάλλουν και φέτος. Απλά, φέτος τα 35€ θα πηγαίνουν στα σωματεία και τα 5€ απευθείας στην εγκατάσταση. 

Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος οι αθλητές με γονείς δικαιούχους ΚΕΑ και οι διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες θα έχουν και οικονομική ελάφρυνση.


Να σημειωθεί ότι η παραπάνω απόφαση πάρθηκε σε συμφωνία με τα ερασιτεχνικά σωματεία που κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων.

Τέλος, δηλώνουμε για πολλοστή φορά ότι για την Ε.Δ. δεν υπάρχουν "μπλε", "πράσινα" ή "κόκκινα" σωματεία. Οι κανόνες θεσπίστηκαν για να τηρηθούν και θα τηρηθούν στο ακέραιο για όλους. Χρήση της δημόσιας αθλητικής εγκατάστασης θα κάνουν μόνο τα σωματεία που σέβονται το πλαίσιο λειτουργίας της εγκατάστασης, όπως αυτό έχει οριστεί από την Επιτροπή.
Η Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ


Ιωάννινα 5/10/2017