Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Γ. Παράσχος: Δεν κατάλαβα πως φάγαμε τέτοια γκολ

Ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του Πλατανιά Γιώργος Παράσχος δήλωσε: «Δυστυχώς, ενώ ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τις καλύτερες προϋποθέσεις, πετύχαμε γκολ, είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν καταλάβαμε πως μπορέσαμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά να δεχτούμε τρία εύκολα γκολ. Πραγματικά ούτε στο δημοτικό σχολείο δεν δέχονται τέτοια γκολ. 


Είναι κρίμα, γιατί μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εικόνα. Δυστυχώς και τα τρία γκολ που δεχτήκαμε μέσα σε ένα 20λεπτο, χάλασε την εικόνα της ομάδας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε μετά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Στο δεύτερο γκολ από στημένη φάση και με τέτοια ψηλά κορμιά που έχουμε δεχτήκαμε γκολ από κεφαλιά. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν προσπαθήσαμε καθόλου να μπούμε στο παιχνίδι που κύλησε στη μετριότητα. Ξέραμε λίγο πολύ ότι ο ΠΑΣ, όταν προηγηθεί στο σκορ και σου δώσει γήπεδο, με την κλειστή και πολυπρόσωπη άμυνα που την παίζει πολύ καλά, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τους χώρους για να γίνεις επικίνδυνος. 

Δεν φτάνει η ήττα, έκανε τη βλακεία ο αμυντικός μας και αποβλήθηκε και σε αυτή τη θέση πονάμε τόσο πολύ. Σίγουρα αυτό θα έχει κάποιες επιπτώσεις. Πρέπει να βρούμε ένα καλό αποτέλεσμα για να μπορέσει να αλλάξει η ψυχολογία. Δεν είναι αυτή η πραγματική ομάδα του Πλατανιά, όπως φάνηκε στα Γιάννινα».