Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Μάρκος Βελλίδης: Στα Γιάννινα βρήκα το λιμάνι μου

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη για τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο έμπειρος γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης μιλώντας σε τοπικό ραδιόφωνο (ΔΩΔΩΝΗ super fm) για γη φετινή πορεία τόνισε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα σχόλια για το πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν. Ο ΠΑΣ κινήθηκε χωρίς τυμπανοκρουσίες στις μεταγραφές. Ο προπονητής ήξερε τι χρειαζόταν η ομάδα.
Η ομάδα δουλεύτηκε καλά στην προετοιμασία και παρουσιάζουμε δυνατό σύνολο. Δεν είναι καλό να βάλουμε από τώρα στόχους αν θα είμαστε στην τέταρτη θέση, στην πέμπτη ή στην έκτη θέση. Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να μαζεύουμε τους βαθμούς και θα δούμε στο τέλος. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Η ομάδα έχει σταθερότητα, ομοιογένεια και βασικό κορμό. Φεύγουν παίκτες με μεταγραφές, αλλά η ομάδα συνεχίζει να βγάζει καλό πρόσωπο. Αυτό είναι στα θετικά και δημιουργείται από τη διοίκηση, τον προπονητή και το τιμ που είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΣ ανέφερε: «Νιώθω λες και δεν έφυγα ποτέ, νιώθω ευχάριστα στην πόλη. Τους ξέρω και με ξέρουνε. Ξέρω προπονητές και συμπαίκτες, με βοήθησαν να φτάσω εδώ που είμαι. Δεν το σκέφτηκα καθόλου και ήταν ευχάριστο που ξαναγύρισα. Είναι ευχάριστο να βγαίνεις μια βόλτα στην πόλη και να νιώθεις την αγάπη του κόσμου, είναι σημαντικό για κάθε αθλητή». 

Για το σύντομο πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ που μοιάζει με παρένθεση δήλωσε: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε πίεση στον ΠΑΟΚ. Ούτε είχα πρόβλημα με τον κόσμο. Μου στάθηκε πολύ καλά θα έλεγα. Αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και είναι λογικό. Θέλει να βλέπει την ομάδα να κερδίζει. Εγώ είχα κάποια άλλα πράγματα από μέσα, εσωτερικά, που δεν είναι της στιγμής. Τα αφήνω πίσω και συνεχίζω πιο δυνατός».