Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα η Κρανούλα με τον Κώστα Παππά

Από τον Λεβαδειακό στη Δόξα Κρανούλας ο Κώστας Παππάς


Την μπάνκα στον αέρα τινάζει με τις μεταγραφές η Δόξα Κρανούλας, καθώς ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιαννιώτη επιθετικού Κώστα Παππά που αγωνίστηκε στην Σούπερ Λίγκα με ΠΑΣ και Λεβαδειακό.
Στον ΠΑΣ είχε μόνο 2 συμμετοχές τη σεζόν 2008-09 επί Όγιος στη Β’ Εθνική και αν δεν έφευγε ο Αργεντινός κόουτς θα τον είχε και στη Σούπερ Λίγκα.

Στη Λιβαδειά τα τρία τελευταία χρόνια είχε 9 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και 5 συμμετοχές στο κύπελλο. Έχει σημειώσει και ένα γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Στην Δόξα Κρανούλας είχε αγωνιστεί δανεικός στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2011-12 έχοντας στην παλιά ισχυρή Γ’ Εθνική 17 συμμετοχές και 1 γκολ στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Πριν πάει στον Λεβαδειακό είχε μια γεμάτη σεζόν (2013-14)  στη Γ’ Εθνική με τον ΠΑΟ Κρουσώνα έχοντας 27 συμμετοχές και 14 γκολ.

Ο Κώστας Παππάς γεννήθηκε στα Γιάννινα στις 30/11/1991 και πολλοί είχαν πει ότι ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε το τοπικό ποδόσφαιρο. Όμως δεν έκανε την ανάλογη καριέρα, είτε από συγκυρίες, είτε από ατυχίες, είτε ενδεχομένως και από δικά του λάθη. 

Η ανακοίνωση της Δόξας Κρανούλας


Η Δόξα ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα του Κώστα Παππά. Ο Κώστας Παππάς είναι γεννηθείς το 1991 αγωνίζεται ως επιθετικός και προέρχεται από τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα με συμμετοχές με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και την ΠΑΕ Λεβαδειακός στην Superleague