Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Μίμης Δομάζος: Συγχαρητήρια κύριε Πετράκη για την ομάδα που κάνατε στα Γιάννινα

Ο θρυλικός Μίμης Δομάζος με τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη σε μια αναμνηστική φωτογραφία στο τέλος της εκδήλωσης


Ο Μίμης Δομάζος με τις τοποθετήσεις του έδειξε ότι παρακολουθεί στενά και το σύγχρονο ποδόσφαιρο, παρακολουθώντας και την καλή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα.
Έτσι στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του, μόλις είδε στην αίθουσα τον Γιάννη Πετράκη τόνισε: «Συγχαρητήρια κύριε Πετράκη για την ομάδα που κάνατε και την καλή πορεία της». Πολλά περισσότερα είπε στο τέλος σε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον τεχνικό του ΠΑΣ αναφερόμενος στην τωρινή ομάδα που τα τελευταία χρόνια πάει πολύ καλά.

Στην εκδήλωση, ο Δομάζος έχοντας δίπλα του τους Γιώργο Σιόντη και Εδουάρδο Κοντογιωργάκη σημείωσε ότι επί των δικών του ημερών στην ενεργό δράση ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δυνατή ομάδα, όπως δυνατές ήταν και πολλές άλλες επαρχιακές ομάδες. «Αυτές που λέμε σαν μικρές ομάδες, ενώ δεν είναι μικρές, δεν ήταν εύκολο εκείνη την εποχή να τις κερδίσουμε» είπε ο Στρατηγός και συνέχισε: «Όποιος κέρδιζε αυτές τις ομάδες και όχι τα ντέρμπι με τις μεγάλες ομάδες, έπαιρνε το πρωτάθλημα. Θυμάμαι μια χρονιά, εμείς ως Παναθηναϊκός χάσαμε από Ολυμπιακό, ΑΕΚ, αλλά επειδή κερδίσαμε αυτές που λένε μικρές ομάδες, που είναι λάθος έκφραση, πήραμε το πρωτάθλημα!».